Laatste kans: deze reeksen en films verdwijnen heel snel van Netflix!

Series | Dankzij uitzendrechten verdienen programma- en filmmakers hun dagelijks brood, maar helaas voor de kijker zorgen deze overeenkomsten er ook voor dat Netflix regelmatig mooie reeksen en films uit zijn aanbod moet schrappen. Proximus Pickx geeft je een paar bingetips die je niet mag missen voor ze van Netflix verdwijnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tomb Raider

15 jaar na de laatste 'Tomb Raider'-verfilming neemt Alicia Vikander in een reboot de fakkel over van Angelina Jolie. De 29-jarige Zweedse actrice won in 2016 de Oscar voor Beste Bijrol voor 'The Danish Girl' en kruipt in de huid van de rebelse en onafhankelijke 21-jarige Lara Croft. Ze heeft nooit geloofd dat haar vader dood was. Op een dag besluit ze naar een mysterieus eiland te gaan waar hij het laatst gezien is en begint zo aan een reis waar het gevaar altijd op de loer ligt.

In deze reboot van de Noorse regisseur Roar Uthaug zien we Alicia Vikander, Walton Goggins, Daniel Wu en Dominic West in de hoofdrol. Deze 'Tomb Raider'-film was overigens succesvoller dan de eerste en werd positief ontvangen door zowel fans als critici.

Wees er snel bij, want je kan 'Tomb Raider' maar tot 22 augustus 2022 bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Occupied

Als je een onvervalste politieke thriller wil bekijken met een actuele dimensie, mag je zeker niet 'Occupied' missen. In de nabije toekomst heeft Europa het zwaar te verduren. Een conflict in het Midden-Oosten veroorzaakt een energiecrisis in Europa en in Noorwegen vindt een catastrofale natuurramp plaats, waardoor de nieuwe regering besluit om fossiele brandstoffen af te zweren. Rusland, één van de grootste afnemers van Noorse olie, besluit met stilzwijgende toestemming van de Europese Unie om Noorwegen binnen te vallen. Zo hopen ze terug de olieproductie op gang te brengen. Wie goed oplet, ziet dat een deel van de reeks in België is opgenomen, onder meer in het stadscentrum van Antwerpen, het oude bedrijventerrein Petroleum-Zuid en verschillende locaties in Brussel en Terhulpen. Er speelt ook Belgisch talent mee in deze reeks, zo zie je onder meer acteur Filip Peeters aan het werk als Europees president Rudolf Teichmann, evenals Tom Audenaert en Lydia Indjova.

Je kan de eerste twee seizoenen van 'Occupied' tot 31 augustus 2022 bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Hostages

In dit misdaaddrama maakt de gerenommeerde chirurg Yael Danon zich klaar om een routineoperatie uit te voeren op de president van Israël. Alles gaat mis wanneer een bende haar familie gijzelt en haar een ultimatum stelt. Ze krijgt te horen dat ze de president moet doden tijdens de operatie als ze haar familie levend terug wil zien. Yael probeert haar familie en de president te redden voor het te laat is. Deze twee seizoenen durende Israëlische serie was een wereldwijd succes. Er werd een Amerikaanse bewerking gemaakt, met Toni Collette in de hoofdrol, maar de serie werd na het eerste seizoen geannuleerd wegens tegenvallende kijkcijfers. 

Je kan 'Hostages' tot 31 augustus 2022 bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Chicago Fire

Ook voor 'Chicago Fire' moet je je reppen, want de eerste vier seizoenen kan je nog tot eind augustus bingen. In deze reeks volgen we het leven van de brandweerleden en de paramedici van de brandweerkorpsen in Chicago. Op hun schouders rust een enorme verantwoordelijkheid, want de kans dat een collega het leven verliest bij een brand of een ander incident is altijd aanwezig. Wanneer de ervaren brandweerman Andrew Darden overlijdt bij een uitslaande brand, ontstaat er een zwaar conflict tussen de officieren van de verschillende aanwezige brandweerkorpsen.

Je kan 'Chicago Fire' tot 31 augustus 2022 bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top