Pickx@the festivals: deze artiesten moet je gezien hebben op de slotdag van Pukkelpop

Pukkelpop | Pukkelpop loopt langzaam ten einde. Maar er wacht nog steeds een geweldige line-up op de laatste dag van het festival, zondag 21 augustus. Pickx tipt de niet te missen namen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tom Misch

De stijl van de jonge Londenaar Tom Misch houdt het midden tussen hiphop, soul, jazz en funk. Een mix van genres die zeer boeiend in de oren klinkt. Gewapend met zijn gitaar of viool en een zachte, aanstekelijke stem weet hij elk publiek in vervoering te brengen. De zang laat hij wel vaak over aan zijn even getalenteerde vrienden zoals Carmody, Loyle Carner en Jordan Rakei. Met vijf albums op zak komt hij naar Pukkelpop om zijn nieuwste opus, 'Quarantine Session', voor te stellen. Daarin brengt hij instrumentale covers van o.a. Nirvana, Solange en James Blake.

Tom Misch treedt deze zondag 21 augustus om 15u35 op op het hoofdpodium.

Sigrid

De Noorse zangeres maakte in 2017 naam met haar single ‘Don' Kill My Vibe’. Ze vervaardigt popmuziek geschreven voor het podium. Niet toevallig zakt ze af naar Pukkelpop om haar nieuwste album, ‘How To Let Go’, voor te stellen. Het album bevat al succesvolle singles als ‘Mirror’, ‘Burning Bridges’ en ‘Bad Life’. Haar oeuvre, doorspekt van diepe beats en bassen, is op maat van festivals gesneden, en dus zal ook Pukkelpop zonder enige twijfel zwichten.

Sigrid staat op zondag 21 augustus om 16u25 op het podium van de Marquee.

Bring Me The Horizon

Krachtige songs, waarvan ‘Sempiternal’ veruit hun meest indrukwekkende is: de vaandeldragers van de Britse metal en hardcore hebben zichzelf in de loop der jaren steeds opnieuw uitgevonden – tot zelfs meewerken aan mainstream popprojecten. Zo werkten zij op ‘Bad Habits’ samen met Ed Sheeran aan een rockversie van zijn single. De band ging ook in zee met Yungblud, Babymetal en Amy Lee van Evanescence op hun laatste album, ‘Post Human: Survival Horror’.

Bring Me The Horizon treedt zondag 21 augustus om 18u50 op op het hoofdpodium.

Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf, aka Max Colombie en zijn roedel, staan op het hoofdpodium van Pukkelpop om hun laatste album, ‘Afterglow’, op te voeren. Terwijl zijn plaat uit 2017, ‘Infinity’, nog steeds nazindert, is de Belgische popster matuurder geworden. Zijn stijl is geëvolueerd, om een bijna perfect huwelijk tussen elektronica en emotie te sluiten. Voor Colombie zelf is dit nieuwste project een "wandeling door vier seizoenen".

Oscar and the Wolf treedt deze zondag om 20u40 op op het hoofdpodium.

Arctic Monkeys

Moeten we Arctic Monkeys nog voorstellen? In 2006 stonden vier puisterige tieners in versleten all-star outfits voor het eerst op het hoofdpodium van Pukkelpop met niets meer dan hun debuutalbum op hun naam. Dat eerste album werd één van de populairste rockplaten aller tijden. Nu zijn de Arctic Monkeys terug op het festival, met zes albums in hun zak en een sterrenstatus op hun naam.

Arctic Monkeys treden zondag 21 augustus om 22u50 op op het hoofdpodium.


Beleef Pukkelpop live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 18 en 21 augustus alle concerten terugvinden op Pickx.be! Of volg het feestgedruis ‘s avonds via de app of op Pickx Live (zender 11). Download de app hier voor Android en Apple.

Een livestream van Pukkelpop vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top