Hier kan je de acteurs van 'Stranger Things' nog in zien

Films | Het is een feit dat je als fan van 'Stranger Things' geduld moet hebben: soms zitten er meerdere jaren tussen twee seizoenen van de serie. Daarom heeft Proximus Pickx een manier gezocht om het wachten aangenamer te maken! Dit zijn allemaal films en series waarin je je favoriete acteurs aan het werk kan zien, terwijl je wacht om ze te zien in hun rollen als Eleven, Mike, Will, Max, Dustin en Lucas. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Millie Bobby Brown

Eleven, een kind met paranormale krachten, wordt gespeeld door een van de meest succesvolle jonge actrices van dit moment. Millie Bobby Brown zal in de komende jaren ongetwijfeld nog groter worden. Ze speelt momenteel de hoofdrollen in 'Godzilla 2: King of the Monsters' en 'Godzilla vs. Kong'. In beide speelt neemt ze de rol van Madison, de dochter van Dr. Emma Russell, voor haar rekening. Daarnaast kaapte ze ook nog de hoofdrol weg in 'Enola Holmes'. Daarin speelt Millie het kleine zusje van de beroemde Sherlock Holmes en is ze minstens zo sluw als hij.

Finn Wolfhard

In 'Stranger Things' speelt Finn Wolfhard de rol van Mike. Maar dit is niet de eerste keer dat hij een jongetje speelt in een eng verhaal! Hij heeft namelijk een rol in beide verfilmingen van Stephen Kings horrorroman 'It'. Daarin neemt Finn de rol van Richie voor zijn rekening, een van de kinderen die getraumatiseerd worden door de verschrikkelijke clown Pennywise. De vriendengroep in deze film doet denken aan de groep in 'Stranger Things' die urenlang Dungeons and Dragons speelt. Finn Wolfhard is ook te zien in 'Ghostbusters: Afterlife', het nieuwste deel in de cultfranchise. Hij blijft dus in hetzelfde register waar we hem van kennen, tot vreugde van de fans.

Noah Schnapp

Noah Schnapps carrière kwam, lang voor 'Stranger Things', van de grond met Steven Spielbergs 'Bridge of Spies'. Hij speelt er de rol van Roger Donovan, de zoon van James B. Donovan (Tom Hanks) en Mary Donovan (Amy Ryan). Hij kreeg dus meteen de kans om naast de groten te spelen terwijl hij toen pas 10 jaar oud was. Je kunt hem ook wat ouder zien in 'Waiting for Anya', een bewerking van de gelijknamige roman, waarin hij een jonge Franse herder speelt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, die Joodse kinderen helpt de Spaanse grens over te steken. Kijk ook naar hem in 'Abe': daarin speelt hij een 12-jarige jongen met een passie voor koken maar een moeilijk gezinsleven.

Sadie Sink

De jonge vertolkster van Max, een van Vecna's slachtoffers in het laatste seizoen van 'Stranger Things', heeft nog een paar andere rollen op haar naam staan. Ze was te zien in de met een Emmy bekroonde serie 'The Americans' en ook in de film 'Outsider'. Ze is te zien in 'The Glass Castle', een film over de moeilijkheden van het opgroeien in een disfunctioneel gezin. Ze speelde ook in de horrorfilm 'Eli', een spannende verhaallijn waar de jonge Sadie bijzonder goed in is. Daarnaast zie je haar ook in de serie 'American Odyssey', een thriller over een militaire samenzwering. Ten slotte, hoewel het geen film of serie is, moeten fans van Taylor Swift weten dat Sadie Sink verschijnt in de video voor het nummer 'All Too Well', die 10 minuten duurt. Een meer volwassen rol die het potentieel van de jonge actrice laat zien.

Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin

In tegenstelling tot hun medespelers hebben Gaten Matarazzo (Dustin) en Caleb McLaughlin (Lucas) buiten 'Stranger Things' nog niet in veel grote producties gespeeld. Gaten Matarazzo begon op het toneel met musicals. Hij heeft wel een aardig zangtalent waar 'Stranger Things'-fans misschien niet van weten! Na de serie verscheen hij in de video 'Swish Swish' van Katy Perry en lanceerde hij zijn Netflix-serie 'Prank Encounters'. Caleb McLaughlin speelde voor 'Stranger Things' in 'Law & Order: Special Victims Unit' en 'Unforgettable'. In 2021 kaapte hij de hoofdrol weg in 'Concrete Cowboy' naast Idris Elba. De twee acteurs spelen een vader en zoon die proberen weg te komen uit een omgeving die getekend wordt door armoede en geweld.

Ontdek ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top