Deze films en series zijn op dit moment trending op Netflix

Series |

Het aanbod op Netflix blijft overweldigend. Maar soms is het moeilijk om een keuze te maken uit al die films en series op het streamingsplatform. Proximus Pickx vertelt je meer over de momenteel populairste programma's die je niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Keep Breathing

Deze miniserie haalt de krantenkoppen. In 'Keep Breathing' volgen we Liv (Melissa Barrera), een New Yorkse advocate. Haar leven ontspoort wanneer het vierpersoons passagiersvliegtuig waar ze in zit, crasht in de Canadese wildernis. Als enige overlevende – niemand weet bovendien waar ze is of lijkt zelfs naar haar te zoeken - zal ze haar vindingrijkheid en vooral haar vastberadenheid moeten gebruiken om te overleven in de meedogenloze wildernis. Het einde van deze zesdelige overlevingsserie lijkt fans te hebben geïntrigeerd en ‘Keep Breathing' haalde hoge kijkcijfers. Genoeg redenen met andere woorden om je nieuwsgierigheid te prikkelen.

Ontdek ‘Keep Breathing’ nu op Netflix. 

Uncoupled

Een sitcom met Neil Patrick Harris als hoofdrolspeler is een must-see! In de komische serie ‘Uncoupled’ speelt hij een homoseksuele New Yorker die al 17 jaar een relatie heeft. Nou, dat was totdat zijn oude partner besloot hun relatie abrupt te beëindigen. Nu is Michael, een makelaar van bijna vijftig jaar, plots vrijgezel en kampt hij met liefdesverdriet. Toch probeert hij opnieuw afspraakjes te maken en kijkt hij uit naar nieuwe, onverwachte seksuele ontmoetingen. Niet evident want Michael heeft de kunst van het versieren al lang verleerd. ‘Uncoupled’ is van de makers van 'Sex and the City' en 'Emily in Paris'. Reken dus op een vermakkelijke sitcom met authentiek sentiment over mannen, liefde en het belang van vriendschappen.

Ontdek ‘Uncoupled’ nu op Netflix. 

Manifest

Ook de serie 'Manifest' draait om een vliegtuigongeluk, maar dan van een heel andere soort. Vlucht 828 van Montego Air, van Jamaica naar New York, stijgt op in april 2013. Na hevige turbulentie aan boord, landt het vliegtuig... vijf jaar later. Al die tijd werden de passagiers als dood beschouwd. Maar ze kunnen hun leven niet zomaar oppakken waar ze gebleven waren: hun dierbaren zijn ouder geworden, hebben hun leven veranderd, of zijn zelfs gestorven... en de wereld is uiteraard veranderd. De overlevenden van deze mysterieuze beproeving beginnen bovendien vreemde hallucinaties te ervaren, iets wat hun pogingen om te reïntegreren en terug te keren naar een normaal leven uiteraard niet ten goede komt... Ook het mysterie over wat hen juist overkomen is blijft, want niemand kan verklaren hoe zo'n sprong in de tijd heeft kunnen gebeuren.

Ontdek ‘Manifest’ nu op Netflix. 


Trainwreck: Woodstock ‘99

Woodstock, en vooral dan de legendarische eerste editie in 1969, behoort ongetwijfeld dat de grote momenten uit de geschiedenis van de muziek en de populaire cultuur. In juli 1999 werd in New York onder de noemer Woodstock ’99 ook een evenement georganiseerd dat het oorspronkelijke Woodstock-festival van 1969 wilde evenaren. Het festival zou aanvankelijk worden bijgewoond door 50.000 mensen, in een typische flowerpowersfeer. Maar het liep al snel uit de hand, want er kwamen tien keer zoveel mensen opdagen voor het festival. Met zo’n opkomst had de organisatie nooit rekening gehouden en het festival verloor de controle over de half miljoen deelnemers, wat hen heel wat kritiek opleverde. Het evenement werd al snel chaotisch en kende talrijke uitbarstingen van geweld en vandalisme... Precies het tegenovergestelde van de Woodstock-filosofie. In deze documentaire wordt teruggeblikt op de historische feiten van wat het beste festival uit de geschiedenis had kunnen worden.   

Ontdek 'Chaos Anthology: Woodstock ‘99' nu op Netflix. 

Another Self

Turkse series zijn helemaal in, en deze zou wel eens jouw interesse kunnen wekken. ‘Another Self’ is een geestig verhaal over het zelfonderzoek van drie vrienden. Ada, Sevgi en Leyla worden geconfronteerd met de uitdagingen van het leven: ze gaan op reis, op zoek naar een andere manier om naar de dingen in het leven te kijken. Ze ontmoeten een spirituele goeroe en nemen deel aan zijn therapeutische lessen. Die maken overwerkte trauma's in hun los boven en beetje bij beetje proberen ze opnieuw veerkracht te vinden om die trauma’s te aanvaarden waardoor ze ook een vrijer leven zullen leiden. Een serie die je over jezelf kan laten nadenken en die ook bij jouw tot een verlossende introspectie kan leiden.

Ontdek 'Another Self' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top