‘Het Beste Bod’: zie hoe BV’s en experts strijden om verborgen parels van rommelmarkten

Films | Ben jij ook altijd op zoek naar die ene verborgen parel op rommelmarkten? Kijk dan vanaf maandag tot en met donderdag naar ‘Het Beste Bod’ op Play4. In dit programma zie je hoe enkele bekende Vlamingen een bod uitbrengen op een leuk object maar het tegelijkertijd opnemen tegen experts die ook azen op het voorwerp.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De opzet van ‘Het Beste Bod’ is kinderlijk eenvoudig: een panel van vijf bieders (bestaande uit één bekende Vlaming en vier experts) krijgt een leuk voorwerp voorgeschoteld dat van de hand moet. Hierop kan elk lid zijn zijn of haar bod uitbrengen en wie het hoogste bod uitbrengt, koopt het object. De panelleden weten niet hoe hoog, of hoe laag, het voorwerp vooraf werd geschat en krijgen enkel het verhaal van het voorwerp te horen. Daarna kan het bieden, maar ook het opbieden, beginnen.

Zes bekende Vlamingen

In dit allereerste seizoen passeren zes bekende Vlamingen de revue: Dominique Persoone, Bartel Van Riet, Julie Vermeire, Rik Verheye, Hakim en Dean Delannoit. Zij moeten het opnemen tegen zes experts: Paul De Grande (bekend uit (‘Stukken van Mensen’), Robbe De Backer, Tim Mouling, Julie Vrijens, Mariëlle Dom en Eva De Brouwer.

Alle zes experts komen dagelijks via hun beroep in contact met antiek en vintage. Zij zullen dan ook hun uiterste best doen om de meest waardevolle objecten voor zich te winnen en dat ten koste van de bekende Vlamingen. Die onderschatten ze best niet want ook zij hebben een passie voor verzamelen.

Bekijk ‘Het Beste Bod’ van maandag tot donderdag om 20u45 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top