Deze titels vind je binnenkort niet meer op Netflix

Films | De bonzen van de Amerikaanse streamingdienst Netflix voorzien ons elke maand van de allernieuwste films en series. Om voldoende plaats te hebben voor al die nieuwigheid, moeten er helaas ook enkele films verdwijnen. Over enkele dagen verdwijnen dan ook de volgende films van Netflix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gravity

In 2013 verscheen de indrukwekkende sciencefictionfilm ‘Gravity’, geregisseerd door beeldkunstenaar Alfonso Cuarón, met Sandra Bullock en George Clooney in de hoofdrollen als Amerikaanse astronauten. Wanneer hun shuttle mid-orbit vernietigd wordt, begint een wanhopige strijd op leven en dood. Een van hen geraakt niet op tijd in veiligheid en begint aan een eenzame en levensbedreigende reis in het onmetelijke niets van de ruimte.

‘Gravity’ verdwijnt op 31 juli van Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Interstellar

Nog zo’n indrukwekkende sciencefictionfilm is ‘Interstellar’, een huzarenstukje van Christopher Nolan met Matthew McConaughey en Anne Hathaway in de belangrijkste hoofdrollen. Een groep astronauten gaat op zoek naar een bewoonbare planeet omdat de mensheid de huidige compleet onleefbaar heeft gemaakt. De film is een ware breinbreker die speelt met tijd en ruimte, maar uiteindelijk is het toch de menselijke connectie die dit verhaal niet alleen het bekijken waard maakt, maar uiteindelijk ook voor de conclusie zorgt.

‘Interstellar’ verdwijnt op 31 juli van Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Bad Boys I en II

Will Smith mag na de Oscarceremonie van dit jaar dan wat vertrouwen verloren zijn in Hollywood, in de ‘Bad Boys’-films blijft hij als een dijk overeind. De knotsgekke actiefilms van Michael Bay, waarin Smith naast Martin Lawrence acteert, verschenen in 1995 en 2003. Een intelligent plot moet je er niet in zoeken, maar de heerlijke oneliners, spetterende actie en energie om van achterover te vallen, kan je niet missen. En zoals we weten, maakten onze landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah de late sequel ‘Bad Boys for Life’ en wordt er gewerkt aan een vierde prent.

‘Bad Boys’ I en II verdwijnen op 31 juli van Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Star Trek & Star Trek Into Darkness

In 2009 toonde regisseur J.J. Abrams hoe je een ietwat stoffige sciencefictionfranchise een moderne reboot kan geven met ‘Star Trek’. Enkele jaren later mocht hij overigens hetzelfde doen met ‘Star Wars’, dus we kunnen gerust zeggen dat hij het gezicht van de moderne scifi mee heeft bepaald. In ‘Star Trek’ knopen we aan met legendarische personages als James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Nyota Uhuru (Zoe Saldana) en Scotty (Simon Pegg), de gloednieuwe bemanning van the Enterprise.

‘Star Trek’ en ‘Star Trek Into Darkness’ verdwijnen op 31 juli van Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top