Dit zijn de nieuwe bioscooptips van deze week

Films | Elke week vlooit Proximus Pickx uit welke nieuwe films er in de cinemazalen verschijnen en dat is deze week niet anders. Vanaf woensdag 6 juli kan je immers naar een nieuwe Marvel-film, een geestige animatiefilm of een pakkend drama gaan kijken in de bioscoop.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thor: Love and Thunder

In deze film zien we hoe de Noorse god Thor (Chris Hemsworth) het moet opnemen tegen een nieuwe vijand: Gorr, de intergalactische Godendoder (Christian Bale). Hij roept hiervoor de hulp in van Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Die laatste slaagt erin om Mjölnir, de hamer van Thor, te gebruiken alsof ze zelf de god van donder en bliksem is.


Minions: Hoe Gru superschurk werd

In ‘Minions: Hoe Gru superschurk werd’, keren we terug naar de jaren zeventig: een tijd waarin Gru (Steve Carell) nog piepjong was én fan was van een bende superschurken, Vicious 6. De jonge Gru krijgt op een dag de kans om zich aan te sluiten bij de bende, maar hij wordt gek genoeg hun vijand nummer één. Hij moet hulp zoeken bij Wild Knuckles (Alan Arkin), het voormalige kopstuk van Vicious 6, en die leert Gru dat ook slechteriken af en toe hulp kunnen gebruiken.


Peter Von Kant

Peter Von Kant (Denis Ménochet) is een succesvolle filmregisseur die samenwoont met zijn assistent Karl, die hij overigens slecht behandelt. Op een dag ontmoet hij de jonge aantrekkelijke acteur Amir (Khalil Ben Gharbia) op wie Peter op slag verliefd wordt. Hij vraagt aan Amir om bij hem in te trekken en wil de jongeman vervolgens helpen om het te maken in de filmwereld. Maar wanneer Amir doorbreekt in de filmwereld en vervolgens het hazenpad kiest, is het tijd voor Peter om aan introspectie te doen.


The Last Bus

Tom (Timothy Spall) is een gepensioneerde man op leeftijd die nog maar net zijn vrouw Mary heeft verloren. Om zijn verdriet te verwerken onderneemt hij een busreis van het meest noordelijke punt van Groot-Brittannië (waar hij woont) tot aan het meest zuidelijke punt (waar hij en zijn vrouw zijn opgegroeid). Hij maakt voor zijn reis gebruik van zijn seniorenpas waarmee Tom gratis de bus op mag in Groot-Brittannië. Tijdens zijn reis ontmoet hij allerlei boeiende mensen en groeit Tom uit tot een bekendheid op sociale media.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top