Lierse Kempenzonen haalt Sebastiaan Brebels terug naar België

Sport | Lierse Kempenzonen heeft dinsdagavond een achtste nieuwkomer voorgesteld. Dit keer mocht Sebastiaan Brebels een geelzwarte sjaal rond de schouders hangen voor voor de presentatiefoto.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Brebels is natuurlijk geen onbekende voor het 1B-publiek. De middenvelder speelde eerder al in de reeks bij Cercle Brugge (2016-2017) en Lommel SK (2018-2021). In februari 2021 trok de middenvelder dan naar Ijsland om er voor KA Akureyri te gaan voetballen. Nu tekende hij dus een contract voor twee seizoenen bij Lierse Kempenzonen.

Bij de Pallieters wordt hij herenigd met Tom Van Imschoot. De T1 van Lierse Kempenzonen had Brebels ook al onder zijn hoede bij Lommel en kent dus perfect de kwaliteiten van de inmiddels 27-jarige Oost-Vlaming.

Brebels lijkt zo een beetje het parcours te volgen van Jonathan Hendrickx. Die ging destijds ook van Lommel naar Akureyri en keerde dan vorig seizoen terug naar België om er voor Lierse Kempenzonen te voetballen. Hendrickx nam enkele maanden geleden wel afscheid van het profvoetbal.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top