Deze exclusieve films, programma's en series op Pickx+ kleuren jouw maand juli

Films | Zoals elke maand heeft het exclusieve Proximus-kanaal Pickx+ ook weer heel wat lekkers te bieden in juli. Je kan genieten van topacteurs als Tom Hardy of onze eigenste Matthias Schoenaerts, of gewoon vanuit je zetel de festivalzomer meepikken. Hier een handig overzicht van de niet te missen afspraken tijdens de komende maand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fresh Festivals

Pickx+ gidst je deze zomer door de festivalgekte. Kon je zelf niet aanwezig zijn of wil je je favoriete festival van thuis uit herbeleven? Dan kan je iedere woensdagavond terecht bij Pickx+ voor een nieuwe aflevering van ‘Fresh Festivals’ met Ender Scholtens en Charlotte Leysen als jouw gastheer en gastvrouw. Zij bieden je exclusieve interviews aan, sappige anekdotes van achter de schermen en natuurlijk de hoogtepunten van die prachtige festivals die ons land rijk is, denk maar aan Rock Werchter begin juli.

Sinds 15 juni loopt 'Fresh Festivals' exclusief op Pickx+, met elke woensdag een nieuwe aflevering. 

Het Zomert bij Margriet - vanaf 5 juli

Margriet Hermans -de bekendste bulderlach van Vlaanderen- is terug met een nieuw zomers tv-programma. Deze keer niet aan de zee zoals vorig jaar, maar wel in Gent. In haar nieuwe zomerverblijf ontvangt ze iedere week enkele boeiende gasten. Denk aan Sander Gillis, Céline van Ouytsel, Herman Brusselmans en vele anderen! Een zomers gevoel én het enthousiasme van Margriet, dat is ‘Het Zomert bij Margriet’. Iedere dinsdag op Pickx+.

'Het Zomer bij Margriet' is vanaf 5 juli beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+.

Bomb Girls, seizoen 2 - vanaf 19 juli

Terwijl hun mannen, vaders en broers vechten tegen de nazi’s, bouwt dit bonte gezelschap vrouwen de wapens voor de oorlog. Deze populaire Canadese dramaserie vertelt niet enkel het verhaal van een groep vrouwen die voor de vrijheid van Europa vechten, maar ook voor hun eigen zelfstandigheid in een wereld die gedomineerd wordt door mannen. ‘Bomb Girls’ laat de oorlog zien vanuit een heel ander perspectief.

Het tweede seizoen van 'Bomb Girls' is vanaf 19 juli beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+. 

Sons of Philadelphia - vanaf 12 juli

Nadat zijn vader vermoord werd, wordt Peter, gespeeld door onze Belgische filmtrots Matthias Schoenaerts, dertig jaar geleden opgevangen door de familie van Michael (een rol van de Zweedse acteur Joel Kinnaman, bekend van 'Snabba Cash' en 'The Suicide Squad'). Vandaag de dag zijn ze beiden uitgegroeid tot kleine criminelen met tegenstelde temperamenten: de ene gewelddadig en uitgelaten, de andere ingetogen en kalm. Wanneer Michael door de Italiaanse maffia als 'problematisch' bestempeld wordt, komt de troebele familiegeschiedenis terug bovendrijven.... Het resultaat van dit scenario is een donker en rauw misdaaddrama van regisseur Jérémie Guez.

'Sons of Philadelphia' is vanaf 12 juli beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+.

Capone - vanaf 17 juli

‘Capone’ is een biopic uit 2020, geschreven en geregisseerd door Josh Trank, met de immer fantastische Tom Hardy in de hoofdrol. Deze film vertelt het verhaal van de laatste maanden uit het leven van de Amerikaanse gangster Al Capone. Nu hij weer op vrije voeten leeft, na tien jaar in de cel te hebben gezeten, begint Capone te lijden aan dementie. Zijn gewelddadige verleden laat hem niet met rust en de ziekte verteert zijn geest steeds meer ...

'Capone' is vanaf 17 juli beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top