Deze films en series verdwijnen in juli van Netflix

Series | Enkel de bonzen van Netflix weten exact hoeveel films en series ze op hun streamingsplatform aanbieden. Zij weten ook dat er regelmatig plaats moet geruimd worden voor nieuwigheden en daarom zien we in de maand juli helaas enkele titels verdwijnen. Welke dat zijn lees je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Django Unchained

In deze western van de Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino volgen we het verhaal van Django (Jamie Foxx): een vrijgelaten Afro-Amerikaanse slaaf die op zoek is naar zijn vrouw Brunhilde (Kerry Washington). Hij ontmoet de Duitse premiejager Dr. King Schultz (Christoph Waltz) en samen gaan ze op zoek naar Brunhilde. Django moet Schultz wel eerst helpen zoeken naar de Brittle-broers. Dat zijn twee moordenaars die als slavendrijvers werken op de zuidelijke plantages.

‘Django Unchained’ is tot en met 21 juli beschikbaar op Netflix en ook beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus

Charlie and the Chocolate Factory

Sjakie is een arm jongetje dat vlakbij de mysterieuze chocoladefabriek van chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) woont. De geheimzinnige chocolatier beslist op een dag om vijf gouden toegangkaartjes in de verpakking van zijn chocoladerepen te verstoppen waarmee de winnaars een rondleiding in zijn wonderlijke fabriek kunnen krijgen. Sjakie wint zo’n gouden ticket en ontdekt wat er zich binnen de muren van de chocoladefabriek afspeelt.

Charlie and the Chocolate Factory’ is tot en met 1 juli beschikbaar op Netflix en ook beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus

You’ve Got Mail

Kathleen Kelly (Meg Ryan) is de eigenares van een kleine boekhandel die ze heeft overgenomen van haar moeder. Ze krijgt op een dag concurrentie van een grote boekenketen en dat zint haar allerminst. Ze richt haar pijlen vervolgens op de baas van die boekenketen Joe Fox (Tom Hanks) en draagt de man in geen geval een warm hart toe. Kelly weet echter niet dat Joe dezelfde man is met wie ze online aan het daten is.

‘You’ve Got Mail’ is tot en met 31 juli beschikbaar op Netflix en ook beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

Chicago Med

In deze serie volgen we het wel en wee op de spoedafdeling van het fictieve Gaffney Chicago Medical Center. Daar trachten dokters en verpleegkundigen zo snel mogelijk hulp te bieden aan inkomende patiënten wiens veelal leven in gevaar is. In de tussentijd worden ook relaties tussen de verschillende personeelsleden gevormd en dat zorgt soms voor een geheel nieuwe sfeer op het werk.

Ontdek alle vijf seizoenen van ‘Chicago Med’ tot en met 21 juli op Netflix. 

30 Rock

Elizabeth Lemon (Tina Fey) staat mee achter de knoppen van een komisch avondprogramma, genaamd ‘The Girlie Show’. Die laatavondshow slaagt er maar niet om het juiste publiek aan te spreken en daar moet de nieuwe manager, Jack Donaghy (Alec Baldwin) zo snel mogelijk verandering in brengen. Hij hakt enkele knopen door, brengt enkele nieuwe mensen aan boord en dat doet de wereld van Elizabeth helemaal op zijn kop staan.

Ontdek alle zeven seizoenen van ‘30 Rock’ tot en met 31 juli op Netflix. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top