Volgende maand op Pickx Mix: hartzeer, breinprikkelend mysterie en superninja's

Series | In juli serveert Proximus Pickx op Pickx Mix weer een karrenvracht aan kijkvoer om van te smullen. Het menu is gevarieerd: van aangrijpende drama over fascinerende wetenschap tot entertainment op kindermaat: er is voor elk wat wils. Wij pikten er voor jouw gemak de lekkerste hapjes uit. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Split: Season 3’ op BBC First

Op 5 juli is op BBC First de openingsaflevering van het derde seizoen van ‘The Split’ te zien. Het hitdrama kent in de komende weken zijn dramatische ontknoping. Het wordt naar verluidt het meest persoonlijke seizoen tot nu toe voor echtscheidingsadvocate Hannah Stern (Nicola Walker), omdat nu haar eigen echtscheiding centraal zal staan.

In het vorige seizoen waren we getuige van haar huwelijksperikelen met Nathan (Stephen Mangan), terwijl ze de ene na de andere dure echtscheiding afhandelt in Londen. In seizoen drie zien we de naweeën van het stukgelopen huwelijk: er leek een minnelijke schikking op til, maar dan beseft Hannah wat ze na twintig jaar huwelijk met Nathan op het punt staat te verliezen. De synopsis laat ook doorschemeren dat hun scheiding niet op de meest ordentelijke manier zal verlopen.

De serie verdiept zich ook verder in het rommelige familieleven van de andere zussen Defoe, Nina (Annabel Scholey) en Rose (Fiona Button) en hun moeder Ruth (Deborah Findlay). Zij werken als advocaten in echtscheidingswetgeving in hun eigen familiefirma, terwijl oudste dochter Hannah aan de slag is voor het rivaliserende advocatenkantoor Noble & Hale.

“In het laatste seizoen van deze bitterzoete trilogie wordt Hannah geconfronteerd met het hartzeer van haar eigen scheiding, en de strijd om haar familie en haar huwelijk te redden”, licht Abi Morgan, schrijfster van de serie, toe. "Broers en zussen botsen, fouten uit het verleden worden blootgelegd en harten worden gebroken.”

Ontdek seizoen 3 vanaf 5 juli op BBC First (zender 26) via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

‘The UnXplained’ op History Channel

Deze fascinerende docureeks, met acteur William Shatner als presentator, benadert het bovennatuurlijke op een wetenschappelijke manier. Het laat zijn licht schijnen over de vreemdste en meest mysterieuze gebeurtenissen en fenomenen die ooit zijn gerapporteerd.

In het eerste en tweede seizoen komen onder meer het hiernamaals, teloorgegane beschavingen, UFO’s, Bigfoot, Atlantis en weerwolven en vampiers aan bod. In het derde seizoen ontrafelt Shatner, bekend als kapitein Kirk uit ‘Star Trek’, onder meer het geheim van oude ruïnes, oceanen op aarde, graftombes en King Arthur.

Er worden enkele wereldberoemde historici en wetenschappers aangevoerd om de meest raadselachtige vraagstukken uit heden en verleden te verklaren. Daarnaast wordt getracht om de waarheid bloot te leggen dankzij getuigenissen van de directe betrokkenen en reconstructies.

Ontdek de reeks vanaf 25 juli op History (zender 77) via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

‘Ninja Express’ op Boomerang

Stel je een bezorgservice voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgservice die niet wordt beperkt door tijd en ruimte. En als klap op de vuurpijl wordt deze service gerund door drie kleine ninja's met ongelooflijke krachten.

Het is het bijzondere uitgangspunt van deze Vlaamse animatiereeks, die in een mum van tijd uitgroeide tot een wereldwijd fenomeen. De reeks is intussen in 192 landen te zien en is een grote hit bij kinderen tussen 6 en 9.

Kijk vanaf 4 juli elke schooldag om 18u30 naar de gloednieuwe afleveringen van ‘Ninja Express’ bij Boomerang (zender 43) via de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top