Deze films zijn het hele weekend aan lagere prijzen te zien in de Proximus VOD-catalogus

Films | Er gaat niets boven een goede film voor een lage prijs, vooral als je niet weet wat je eerst moet bekijken. Wil je een filmavondje doorbrengen met een recente film die je gemakkelijk kan streamen? We stellen je een selectie films voor die je kunt bekijken in de Proximus VOD-catalogus voor slechts 2,49 euro.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dune

Denis Villeneuve heeft met deze verfilming van de roman van Frank Herbert een meesterwerkje gemaakt: van Pauls hypnotiserende visioenen tot de weidse maanlandschappen, alles is tot in de puntjes uitgedacht. De kracht van Villeneuves magnum opus is zonder twijfel de schitterende cinematografie, maar de getalenteerde cast met Zendaya, Thimothée Chalamet, Javier Bardem en Jason Momoa draagt ook bij tot het succes van de film. De regisseur weet op bijzondere wijze actuele thema's zoals milieurampen, uitbuiting en imperialisme te verwerken in een fictieve wereld.

‘Dune’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Father

In 'The Father' woont Anthony (vertolkt door Anthony Hopkins) alleen in een grote Londense flat. Zijn dochter, Anne, probeert voor hem te zorgen door verzorgers op te dringen die hij niet wil. De oude man begrijpt niet echt waarom hij ze nodig heeft, maar zijn dagelijks leven wordt voortdurend verstoord door vreemde voorvallen. Zijn bezittingen verdwijnen, de bewoners van zijn huis lijken vreemden, hij krijgt verhalen te horen die niet kloppen... Hij raakt geleidelijk verdwaald in het labyrint van zijn ouder wordende geest. Florian Zeller weet in deze beklijvende film de kijker te doen inleven in de wereld van Anthony. De oude man heeft Alzheimer en verliest zichzelf geleidelijk aan in de ziekte. 

‘The Father’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Pieter Konijn op de Vlucht

In het vervolg van de originele Pieter Konijn-film treden Bea en Thomas in het huwelijk op de boerderij van McGregor. Pieter Konijn leeft in harmonie met Thomas: ze hebben afgesproken de moestuin te delen. Alles verandert wanneer Bea wordt benaderd door een succesvolle uitgever om de avonturen van Pieter Konijn te exploiteren. De enige voorwaarde die de uitgever stelt, is om het heldhaftige konijn in een schurk te veranderen. Pieter Konijn aanvaardt dit niet en probeert de plannen van de uitgever te saboteren. Regisseur Will Gluck heeft hetzelfde recept gebruikt dat in de eerste film goed werkte: het vermengen van elementen uit het leven van Beatrix Potter met de avonturen uit haar boeken. 

‘Pieter Konijn op de Vlucht’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Venom: Let There Be Carnage

Deze film is het vervolg op de avonturen van Venom. In 'Let There Be Carnage' volgen we onderzoeksjournalist Eddie Brock (Tom Hardy) die superkrachten krijgt van een buitenaardse parasiet. In deze laatste aflevering van zijn avonturen probeert hij een seriemoordenaar (Woody Harrelson) te stoppen die uit de gevangenis is ontsnapt. De crimineel toont zich bijzonder gewelddadig nadat zijn lichaam is overgenomen door een buitenaards wezen.

‘Venom: Let There Be Carnage’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Ghostsbusters: Afterlife

In deze film nemen de kleinkinderen van de oorspronkelijke spokenjagers het over. Finn Wolfhard ('Stranger Things', 'This') en Mckenna Grace ('Captain Marvel') vertolken de rollen van de kleinkinderen van Egon Spengler, die op een afgelegen boerderij het oude werkmateriaal van hun overleden grootvader vinden. Ze ontdekken al gauw dat de protonpakken en spookvallen daar niet voor niets zijn achtergelaten. Fans van de eerdere films zullen ongetwijfeld blij zijn om te horen dat 'Ghostbusters: Afterlife' een eerbetoon is aan de originele 'Ghostbusters'-film. Veel elementen uit het verhaal keren terug, zoals de demonen Zuul en Gozer, de marshmallow man Stay Puft, en zelfs de originele spokenjagers. Alleen Harold Ramis, die de rol van Egon vertolkte, kon er niet bij zijn. Hij overleed in 2014 aan een auto-immuunziekte, dus vonden de filmmakers het het beste om de film aan hem op te dragen.

‘Ghostsbusters: Afterlife’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Cool Abdoul

Voor een vleugje Vlaams talent kan je kijken naar 'Cool Abdoul', de verfilming van het bewogen leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. In de film is het leven goed voor de getalenteerde bokser Ismaïl. Hij vindt de liefde bij Sylvie en in zijn hoofdberoep als portier is hij succesvol. Gaandeweg controleert hij steeds meer deuren, inclusief de drugshandel die ermee gepaard gaat. Hij raakt verblind door zijn eigen succes en komt al gauw tot de vaststelling dat hij het ultieme gevecht moet aangaan, namelijk het gevecht tegen zichzelf.

‘Cool Abdoul’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Spencer

In 'Spencer' is vooral de geweldige acteerprestatie van Kristen Stewart de moeite van het kijken waard. Ze kruipt in de huid van Lady Diana, wat geen sinecure was. Door het bekijken van tientallen interviews en beeldmateriaal van de prinses kon ze een nauwkeurig beeld reconstrueren van de tragisch overleden Diana. De film speelt zich af op een keerpunt in het leven van Diana Spencer. In 1991 moet ze de kerstvakantie doorbrengen met de koninklijke familie in Sandringham House. Nu het gerucht de ronde doet dat ze misschien van prins Charles gaat scheiden, wordt er een wapenstilstand afgekondigd en moet ze de perfecte echtgenote spelen. Geplaagd door geestelijke gezondheidsproblemen besluit ze echter haar huwelijk te beëindigen. Haar enige doel: zichzelf en haar twee zonen, Harry en William, beschermen.

‘Spencer’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online

Wrath of Man

In 'Wrath of Man' volgen we Patrick Hill, vertolkt door de onvolprezen acteur Jason Statham. Hill is een mysterieuze man die als bewaker voor een geldtransporteur werkt. Aanvankelijk hebben zijn collega's weinig vertrouwen in "H", zoals ze Hill noemen. Dat verandert wanneer Hill een overval weet te verijdelen. Zoals wel vaker het geval is met Amerikaanse films, is ook deze prent gebaseerd op een buitenlands origineel, namelijk de Franse heistfilm 'Le Convoyeur' van Nicolas Boukhrief.

‘Wrath of Man’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Pig

Het is geen geheim dat Nicolas Cage een veelzijdige acteur is. In 'Pig' zet hij één van zijn opmerkelijkste rollen neer: die van truffeljager Robin Feld. Enkele criminelen zien geld in het truffelvarken dat Feld gebruikt om de kostbare zwam te vinden in de wildernis van de Amerikaanse staat Oregon. Ze ontvoeren het dier maar worden al gauw op de hielen gezeten door Feld, die zijn geliefde varken koste wat kost terug wil hebben. De film werd uitvoerig door critici gelauwerd en wordt soms een van zijn beste films genoemd.

‘Pig’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online

Conjuring 3

In 'Conjuring 3' krijgen Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) te maken met een man die zijn misdaden vergoeilijkt door te zeggen dat hij bezeten is door een demon. Het duo gaat op onderzoek uit met hun paranormale kennis en gaan er al snel vanuit dat de familie van de moordenaar vervloekt is. Dit wil ook zeggen dat een jongetje dat de Warrens tot het uiterste willen beschermen in gevaar komt. Ze doen alles om het kereltje te beschermen, zelfs als dat betekent dat ze naar een onbekende en totaal beangstigende wereld moeten gaan. 

‘Conjuring 3’ is tot 19 juni 2022 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus voor 2,49 euro. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top