‘Just My Luck’ op Play5: hoe zou het nog zijn met Lindsay Lohan?

Films | Vanavond zendt Play5 ‘Just My Luck’ uit, een romcom met Lindsay Lohan en Chris Pine uit 2006, over een vrouw uit Manhattan die gevoelens krijgt voor de onsuccesvolle manager van een rockbandje. Het is al enkele jaren oorverdovend stil rond Lohan: hoe zou het tegenwoordig nog zijn met de ‘Mean Girls’-actrice? Proximus Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de jaren na ‘Just My Luck’ volgden hoofdrollen in de komedie ‘Georgia Rule’, de thriller ‘I Know Who Killed Me’ en de komedie ‘Labor Pains’. Die eerste twee presteerden ondermaats aan de box-office, zozeer zelfs dat ‘Labor Pains’ enkel in Europa en Latijns-Amerika in de bioscoopzalen verscheen. In de VS werd de film op tv uitgezonden, op zender ABC Family. Voorgenoemde films werden op de koop toe bedolven onder de negatieve recensies. De carrière van Lohan zat op dat punt duidelijk in het slop. De rijzende ster die ze ooit was na ‘Mean Girls’, was uitgedoofd.

Haar volgende hoofdrol was pas vier jaar later, in de soft-erotische neo noir ‘The Canyons’, onder regie van Paul Schrader. De film kreeg een beperkte release in de cinemazalen en presteerde naar verluidt “extreem goed” op videoplatformen en iTunes. Toch was het feit dat Lohan geen hoofdrollen meer in grote bioscoopfilms kon versieren, tekenend.

Vruchteloze comeback

In 2019 probeerde ze een comeback te forceren met haar hoofdrol in de bovennatuurlijke horrorfilm ‘Among the Shadows’, maar ook die verscheen enkel op video on demand-diensten en maakte weinig deining. Eind dit jaar verschijnt de intussen 35-jarige actrice in de romcom ‘Falling for Christmas’ op Netflix, over een wervende, recent verloofde hotelerfgename die in de dagen voor kerst haar geheugen verliest na een skiongeluk. Lohan zal de komende jaren nog in twee andere Netflix-films te zien zijn.

Vorige maand raakte bekend dat Lohan, die tegenwoordig in Dubai woont, haar eigen podcast gaat presenteren: ‘The Lohdown’. Ze wil onder meer artiesten, opkomende YouTube-sterren en filmproducenten als gast uitnodigen voor haar podcast. Daarnaast is Lohan te horen als vertelstem van een nieuwe datingshow op Amazon Prime: ‘Love Struck High’, waarin een horde Britse twentysomethings naar de liefde zoeken. Het is de eerste realityshow van de streamingdienst. De actrice is verloofd met de onbekende bankier Bader Shammas, die net als haar in Dubai woont.

Bekijk ‘Just My Luck’ vanavond om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top