Zet je weekend goed in met deze leuke kijktips

Films | Hoera! Het is eindelijk weer weekend. Klap je laptop dus maar dicht, neem er een lekker drankje bij en kijk samen met Proximus Pickx naar deze kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bruce Almighty

Bruce Nolan (Jim Carrey) is een lokale Amerikaanse televisiereporter die ondanks zijn torenhoge populariteit en bloedmooie vriendin (Jennifer Aniston) niet gelukkig in het leven staat. Nadat hij een promotie misliep op het werk, springt hij uit zijn vel en wordt hij ontslagen. Bruce besluit om zijn geklaag deze keer tot God (Morgan Freeman) te richten, maar die is de klaagzang van Bruce beu. God besluit om zijn krachten af te staan aan Bruce waarna er allerlei dolkomische situaties ontstaan.

Bekijk ‘Bruce Almighty’ op vrijdag 27 mei om 22u20 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Billy Elliot

De 11-jarige Billy Elliot (Jamie Bell) woont met zijn vader en oudere broer in een mijnwerkersstadje in het noordoosten van Engeland. Zijn moeder is overleden en hij slijt zijn dagen door op zijn oma te letten. Billy mag van zijn vader iedere week naar de bokslessen, maar die vindt hij niet zo leuk. Hij ontdekt echter dat in het sportcentrum ook balletlessen worden gegeven en daar heeft de kleine Billy wel oren naar.

Bekijk ‘Billy Elliot’ op zaterdag 28 mei om 22u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Deadpool

Wade Wilson (Ryan Reynolds) is een Amerikaanse geheime agent die regelmatig klusjes voor de overheid uitvoert. Op een dag krijgt hij te horen dat hij terminaal ziek is, maar dat hij kan meedoen aan een geheim programma van de overheid waardoor hij bovenmenselijke genezende krachten kan verwerven. Het programma loopt niet als gepland en Wilson komt er zowel fysiek als mentaal verminkt uit. Hij heeft wel superkrachten, maar het blijft nog maar de vraag of hij die ook wil inzetten voor het goede.

Bekijk ‘Dead Pool’ op zondag 29 mei om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top