Superhelden en speurneuzen: Het nieuwe kijkvoer van juni op Disney+

Films | In de maand juni heeft streamingdienst Disney+ opnieuw heel wat nieuws voor ons in petto. Van een nieuwe Marvel-serie tot de nieuwste superheldenfilm, of wat dacht van een komische misdaadserie?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ms. Marvel

Marvel Studios' ‘Ms. Marvel’ is een original serie waarin Kamala Khan, een Amerikaanse moslimtiener die opgroeit in Jersey City, wordt geïntroduceerd. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een mega-superheldenfan met een enorme verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze er op school niet bijhoort en soms ook thuis niet. Totdat ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

Ontdek ‘Ms. Marvel’ op Disney+ vanaf begin juni, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Only Murders in the Building

Only Murders in the Building’ volgt drie vreemden die een obsessie delen voor true crime en daardoor betrokken raken in een echt moordmysterie.

Ontdek ‘Only Murders in the Building’ op Disney+ vanaf eind juni, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Dr. Strange in the Multiverse of Madness

In ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ van Marvel Studios ontsluit het Marvel Cinematic Universe het multiversum en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Reis naar het onbekende met Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), die, met de hulp van oude en nieuwe mystieke bondgenoten de geestverruimende en gevaarlijke alternatieve realiteiten van het multiversum moet doorkruisen voor een confrontatie met een mysterieuze tegenstander. Met in de hoofdrollen Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg en Rachel McAdams. Deze spannende, bovennatuurlijke actie-avonturenfilm werd geregisseerd door Sam Raimi. Geproduceerd door Kevin Feige, met Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Scott Derrickson en Jamie Christopher als uitvoerende producenten. Het scenario werd geschreven door Michael Waldron en is gebaseerd op de Marvel-comics van Stan Lee en Steve Ditko.

Ontdek Dr. Strange in the Multiverse of Madness’ op Disney+ vanaf eind juni, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top