Bekijk hier de eerste aflevering van 'The Hunting'

Series | Op de exclusieve zender Pickx+ krijg je vanaf vandaag de Australische miniserie ‘The Hunting’ te zien. Maar omdat de reeks belangrijke, taboedoorbrekende thema's uitlicht, willen we iedereen de kans geven om de eerste aflevering gratis te bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘The Hunting’ volgen we de dagelijkse levens van jongeren en enkele leerkrachten uit twee middelbare scholen in het Australische Adelaide. Ze verkennen hun prille liefde en sturen elkaar al eens een pikante foto. Maar wanneer een leraar zo’n foto te zien krijgt op de smartphone van een leerling, loopt het uit de hand. De leerkrachten, ouders en politie doen hun best om de situatie aan te pakken, maar in digitale tijden is dat niet eenvoudig.
Ben je benieuwd naar de volgende aflevering? Stem dan elke woensdag om 22u15 af op Pickx+ (zender 13). Heb je nog geen Pickx+? Probeer het nu 3 maanden gratis uit!

De zender Pickx+ vind je ook terug in de tv-optie Pickx Mix. Je kan deze tv-optie één maand gratis uitproberen, daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top