Deze programma's en films mag je deze week zeker niet missen!

Films | Elke maandag doorpluist Proximus Pickx de tv-gids uit, op zoek naar leuke programma's, films of series die je zeker niet mag missen. Dit zijn onze kijktips voor deze week!

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Allez l'Union'

Voetbalclub Union Saint-Gillis keerde na jarenlange afwezigheid dit seizoen terug naar de allerhoogste voetbalklasse en wist meteen vriend en vijand te verbazen. De troepen van coach Felice Mazzu doorstonden hun allereerste vuurdoop tegen niemand minder dan Anderlecht (1-3) en stonden nadien steevast aan de leiding in 1A. In deze documentaire krijgen we een blik achter de schermen van de opkomst van Union en duiken we in de unieke geschiedenis van deze sympathieke club.

Bekijk ‘Allez l'Union' op maandag 02 mei om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Playing for Keeps (2012)

George Dryer (Gerard Butler) is een voormalige professionele voetballer die zijn voetbalschoenen aan de haak heeft gehangen. Hij wil zijn normale leven opnieuw opnemen en keert daarom terug naar de Amerikaanse staat Virginia om meer tijd met zijn zoon en zijn ex-vrouw (Jessica Biel) te kunnen doorbrengen. George heeft nog steeds gevoelens voor zijn ex en neemt daarom een jobje aan als jeugdtrainer van de plaatselijke voetbalclub. Met die actie hoopt hij het hart van zijn ex-vrouw te herveroveren.

Bekijk ‘Playing for Keeps’ op dinsdag 03 mei om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


'Suite Française' (2014)

Frankrijk, 1940. De Française Lucile Angellier (Michelle Williams) heeft naar aanleiding van de Tweede Wereldoorlog haar man naar het front zien vertrekken waardoor ze thuis achterbleef met haar controlerende schoonmoeder. Op een dag arriveren er Duitse troepen in het dorp en wordt Lucile verplicht om een Duitse officier, Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts) onderdak te bieden. Die officier heeft net als Lucille een boontje voor muziek en de twee blijken het bijzonder goed met elkaar te kunnen vinden.

Bekijk ‘Suite Française’ op woensdag 04 mei om 20u40 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


'Warcraft: The Beginning' (2016)

Alles is peis en vree in de wereld van Azeroth tot er zich op een dag een magisch portaal opent waar talloze bloeddorstige Orks uit tevoorschijn komen. Die zijn op zoek naar een nieuwe planeet en hebben hun zinnen gezet op die van Azeroth. De inwoners van de wereld ontdekken al gauw dat de Orks gebruikmaken van speciale magie die enkel werkt als er ook levens opgeofferd worden… Ze moeten zich dus opmaken voor een gevaarlijke strijd.

Bekijk ‘Warcraft: The Beginning’ op donderdag 05 mei om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'The Lost City of Z' (2016)

De jonge Britse officier Percy Fawcett (Charlie Hunnam) probeert om zijn verloren militaire status terug te winnen door mee te gaan op missie naar het Amazonewoud. Daar stuit hij op een verhaal van een stad vol goud die diep in de jungle zou liggen. Bij zijn terugkomst wil hij een expeditie leiden die de stad moet vinden, maar hij wordt onthaald op hoongelach. De Britse bioloog James Murray (Angus MacFadyen) gelooft Fawcett wel en samen trekken ze op expeditie, op zoek naar de verloren gewaande stad van goud.

Bekijk ‘The Lost City of Z’ op vrijdag 06 mei om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top