Vier moederdag met deze prachtige films in de Proximus VOD-catalogus!

Films |

Nu zondag 8 mei zetten we de mama's in de bloemetjes. Speciaal daarvoor selecteerde Proximus de mooiste films uit de VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Little Women

Greta Gerwig regisseerde deze zevende (!) adaptatie van de bestseller ‘Daughters of Doctor March’ van schrijfster Louisa May Alcott. Een cast van jonge talentvolle filmsterren brengt het beste van zichzelf: Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Florence Pugh en de absolute ster Emma Watson. Voor wie het verhaal niet kent: tijdens de Amerikaanse burgeroorlog doen vier jonge middenklasse meisjes alles wat ze kunnen om hun eenzame moeder te helpen wanneer hun vader naar het front wordt gestuurd.

‘Little Women’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!

Bad Moms

Op het eerste zicht lijkt Amy het perfecte leven te leiden: een lieve echtgenoot, prachtig huis, talentvolle kinderen en succesvolle carrière. Niets is echter minder waar. Ze wil te veel en is overwerkt, uitgeput en op de rand van een depressie. Het enige moment dat ze echt zichzelf kan zijn, is bij haar vriendinnen Kiki en Carla, beide ook moeders. Samen ontvluchten ze dan ook de dagelijkse verantwoordelijkheden tot de voorzitter van het ouderorgaan van de school hen het leven onmogelijk maakt met stressvolle regels. De enige manier vooruit voor de moeders: in actie komen en hun vijand confronteren.
 
‘Bad Moms’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!


Madres Paralelas

In zijn nieuwste film ‘Madres Paralelas’ vertelt Pedro Almodóvar het verweven lot van twee vrouwen, Janis en Ana. Beiden raakten per ongeluk zwanger en de beide vaders bleven niet achter om de vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Wanneer ze op het punt staan om te bevallen, komen ze elkaar tegen in het ziekenhuis. Ze wisselen ervaringen uit en vooral Ana heeft veel steun aan Janis: die is van middelbare leeftijd en zeker van zichzelf. Ana is net het omgekeerde: een bange tiener. Nadat ze samen de beproeving overleven, bindt een levensveranderende twist de twee vrouwen. Een spannend verhaal, gedragen door de weergaloze Penélope Cruz.

‘Madres Paralelas’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!Four Good Days

De 31-jarige Molly gaat opnieuw bij haar moeder wonen omdat ze na jaren opnieuw wil verbinden. Molly recupereert van een zware heroïneverslaving, waardoor ze in het verleden haar moeder vaak manipuleerde om drugs te kunnen blijven gebruiken. Haar moeder wil daarom haar dochter alleen maar helpen als het zeker is dat ze weer op het goede spoor zit.

 

‘Four Good Days’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!


Mamma Mia!

Sophie (Amanda Seyfried) staat op het punt om te gaan trouwen en herenigt haar drie mogelijke vaders op het Griekse eiland Kalokairi waar haar moeder Donna (Meryl Streep) een hotel runt. Met alle verwachte kitsch slagen de makers van deze musical om alle successen van Abba erin te verwerken. Van ‘Dancing Queen’ tot ‘Money, Money, Money’, ‘Waterloo’, ‘The Winner Takes It All’, ‘Lay All Your Love On Me’, ‘Super Trouper’, en natuurlijk ook ‘Mamma Mia’. De liedjes lijken geschreven voor de film, in plaats van omgekeerd.

 

‘Mamma Mia!’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!


Tully

In ‘Tully’ volgen we het verhaal van Marlo. Ze is net bevallen van haar derde kind en moet, helemaal tegen haar zin, toegeven dat ze het moederschap even niet alleen aankan. Haar oudere zoon moet ook naar een speciale school en vraagt dus veel aandacht. Haar broer biedt dan aan om een nachtnanny te betalen, zodat Marlo 's nachts toch wat kan slapen. Die nanny blijkt de jonge, intrigerende Tully te zijn, met wie Marlo inspirerende gesprekken kan voeren of moederschap. 

‘Tully’ is  beschikbaar van 28 april tot 9 mei in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online via deze link!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top