Ga een fijn weekend tegemoet met deze kijktips!

Films | Ook dit weekend zal het lentezonnetje weer volop schijnen. ‘s Avonds is het echter nog koud en daarom kruip je maar best voor de buis met een dekentje erbij. Op die buis is gelukkig heel wat leuks te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende actiefilm, een feelgoodfilm met Hugh Grant of het volgende reisverslag van Tom Waes?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: 'Tomb Raider' (2018)

De 21-jarige Lara Croft (Alicia Vikander) besluit om het mysterie rond haar overleden vader op te lossen. Ze heeft aanwijzingen dat die voor het laatst op een Japans eiland werd gesignaleerd, en daarom trekt ze erop uit. Om het mysterie op te lossen zal ze zichzelf moeten weten te overstijgen, maar ook beroep doen op haar verstand, intuïtie en doorzettingsvermogen. Gelukkig heeft ze deze kwaliteiten in overvloed.

Bekijk ‘Tomb Raider’ op vrijdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

‘Dirty Lines’ (2022)

Twee Nederlandse broers, Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters) hebben het gat in de markt gevonden: een Nederlandse sekslijn openen waar mannen met hun erotische fantasieën naartoe kunnen bellen. Ze krijgen hiervoor hulp van Marly (Joy Delima), een studente psychologie die nogal preuts is op seksueel gebied maar toch een meerwaarde betekent voor de mannen. Stap voor stap geniet de uitvinding van de twee broers steeds meer bekendheid en wordt Marly dieper in de wereld van de Nederlandse sekslijnen gezogen.

Ontdek ‘Dirty Lines’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: 'Music and Lyrics' (2007)

De aan lager wal geraakte popster Alex Fletcher (Hugh Grant) heeft een groot probleem. Hij moet in enkele dagen tijd een duetsong schrijven voor de succesvolle artieste Cora Corman, maar de man heeft nog nooit zelf een nummer geschreven. Gelukkig kan Fletcher rekenen op de hulp van Sophie Fischer (Drew Barrymore). Zij is Fletchers plantenverzorger, maar blijkt ook een talent te hebben voor het schrijven van muziek.

Bekijk ‘Music and Lyrics’ op zaterdag om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

‘Choose or Die’ (2022)

Kayla (Iola Evans) is een Amerikaanse studente die dringend geld nodig heeft. Ze herstelt in haar vrije tijd oude computers en ontdekt op een van de toestellen een verloren gewaand computerspel waarmee ze, volgens het spel, een flinke geldprijs kan verdienen. Het spel stelt haar, en haar partner in crime Isaac (Asa Butterfield), echter voor aartsmoeilijke en dikwijls sinistere keuzes. Het computerprogramma blijkt bovendien ook de realiteit te kunnen beïnvloeden.

Ontdek ‘Choose or Die’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: ‘Reizen Waes: wereldsteden’

Televisiepresentator Tom Waes trekt in deze vierde aflevering van ‘Reizen Waes: wereldsteden’ naar de Amerikaanse stad Los Angeles. Dat is de tweede grootste stad van de Verenigde Staten en eentje met heel wat geschiedenis. Hij bezoekt de meest beroemde wijken zoals Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach en Downtown L.A., maar doet ook het beruchte Compton aan. Waes neemt ook een kijkje aan de rand van de stad. Daar wonen mensen die de drukte van de stad hebben ontvlucht.

Bekijk ‘Reizen Waes: wereldsteden’ op zondag om 20u10 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

‘The Batman’

Enkele topfiguren uit de politieke wereld van Gotham City werden koelbloedig vermoord door seriemoordenaar Riddler (Paul Dano). Die heeft bij de lijken een boodschap achtergelaten voor Batman (Robert Pattinson), de beschermer van de stad. Batman onderzoekt de zaak en dit leidt hem naar de meest duistere krochten van Gotham City.

‘The Batman’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top