Dit is nieuw in de cinema vanaf vandaag

Films | Of je nu houdt van komedie, avontuur of drama: er is voor ieder wat wils in de cinema. Proximus Pickx heeft de nieuwe releases uitgekamd en de must-see films geselecteerd die vanaf vandaag in de bioscoop te zien zijn. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Lost City

De teruggetrokken auteur Loretta Sage schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans met een knap covermodel, Alan. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek met Alan te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar nieuwste verhaal. Alan is vastbesloten te bewijzen dat hij ook in het echte leven een held kan zijn en niet alleen op de pagina's van haar boeken, en gaat haar redden.

In 'The Lost City' spelen Sandra Bullock en Channing Tatum naast elkaar als respectievelijk auteur en covermodel. De slechterik van dienst wordt gespeeld door niemand minder dan Daniel Radcliffe.

The Unbearable Weight of Massive Talent

In 'The Unbearable Weight of Massive Talent', speelt Nicolas Cage zichzelf! Maar dan wel een overbelaste en bijna vergeten versie van de superster die hij ooit was. Hij speelt nu alleen nog in kleine films en is niet meer in staat zijn oude glorie te herwinnen. Wegens zijn schulden gaat hij ermee akkoord dat hij betaald wordt om naar het verjaardagsfeestje van een Mexicaanse miljardair te gaan. De man is namelijk een van zijn grootste fans. Nicolas Cage raakt al snel bevriend met hem, maar wordt tegelijkertijd gecontacteerd door de CIA om de man in kwestie te onderzoeken. Het lijkt erop dat hij in het geheim betrokken is bij criminele activiteiten die de acteur zal moeten helpen ontmaskeren...

The Northman

De avonturenfilm 'The Northman' neemt je mee naar de 5de eeuw en volgt de avonturen van een jonge Vikingprins genaamd Amleth. Zoals de naam al doet vermoeden, is zijn verhaal gebaseerd op het beroemde toneelstuk van Shakespeare. Na de dood van zijn vader begint hij aan een zoektocht vol actie om hem te wreken. De kwestie van de erfenis is bijzonder belangrijk in de Vikingcultuur, tussen heersers maar ook tussen krijgers. Tijdens zijn reis reist Amleth door adembenemende landschappen van bergen, bossen, valleien en ongerept land zover het oog reikt.

De fotografie van de film is subliem, net als de casting. 'The Northman' heeft in de hoofdrollen Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top