Ontdek het leven van een Amerikaanse presidentsvrouw met televisieserie ‘The First Lady’

Series | Heb jij je ooit al eens afgevraagd hoe het leven van een first lady in de Verenigde Staten eruit ziet? De nieuwe Amerikaanse televisieserie ‘The First Lady’ wil een antwoord geven op deze vraag en licht een tipje van de sluier op over wat er zich allemaal in het kantoor van enkele presidentsvrouwen afspeelde.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘The First Lady’ wordt het leven van drie presidentsvrouwen, Michelle Obama, Betty Ford en Eleanor Roosevelt, nagespeeld tijdens de periode dat zij in het Amerikaanse Witte Huis vertoefden. De dames stonden niet in de schaduw van hun man en dat waren de makers zeker niet vergeten.

Want zij lieten het beroemde het kantoor van de Amerikaanse president, beter bekend als The Oval Office, helemaal links liggen en vertelden in de plaats daarvan enkel de verhalen die zich in de East Wing van het Witte Huis afspeelden: dat is de vleugel waar de presidentsvrouw haar eigen kantoor heeft en zij haar eigen moeilijke dossiers behandelde.

Vrouwelijke topcast

Om die verhalen tot leven te laten komen, schakelden de makers van de serie ook enkele talentvolle vrouwelijke actrices in. Actrice Viola Davis kruipt bijvoorbeeld in de huid van Michelle Obama terwijl Michelle Pfeiffer de Amerikaanse presidentsvrouw Betty Ford speelt. Gillian Anderson speelt dan weer de legendarische presidentsvrouw Eleanor Roosevelt.

‘The First Lady’ heeft heel wat in petto. De serie wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op de televisiezender Showtime en zal daarna, naar alle verwachtingen, naar één van de vele streamingdiensten verhuizen. Welke dat wordt, is nog niet duidelijk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top