Kom helemaal in de sfeer van de lente dankzij deze films in de VOD-catalogus

Films | Terwijl het weer ons momenteel nog niet echt doet denken aan de lente, helpt Proximus Pickx ons een handje door een lading afgeprijsde films in de VOD-catalogus. Deze selectie films zijn van 7 tot en met 12 april te bezichtigen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blackbird

Groot Brittannië vormt het decor voor deze prachtige dramafilm over een terminaal zieke moeder die haar familie voor een laatste keer bij haar thuis wil uitnodigen. Met een beetje hulp van haar man wil ze euthanasie plegen, maar niet vooraleer ze nog eens met haar familie kan samenkomen. Hoewel haar beslissing over euthanasie eerst zonder problemen verliep, verzetten haar dochters zich tegen de beslissing van hun moeder om uit het leven te stappen. Dit familiedrama van de hand van Roger Michell kan rekenen op een sterke cast met onder meer Kate Winslet in een van de hoofdrollen. 

‘Blackbird’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Benedetta

Voor deze film keren we een aantal eeuwen terug in de tijd naar het Italië van de zeventiende eeuw. In een klooster in Pescia, temidden de Toscaanse wijnvelden, leidt de jonge Benedatta een jong en onbezonnen leven. Toch komt het klooster waarin ze verblijft in rep en roer te staan als de jonge vrouw laat blijken dat ze visioenen ziet. Volgens haar heeft ze Jezus écht gezien, maar hoe kan ze duidelijk maken aan de andere kloostergangers dat ze niet liegt? Bovendien brengt de film in beeld hoe het Christendom zich in haar topperiode ten stelligste verzet tegen alle vormen van homoseksualiteit. In feite draait de hele film rond macht en onmacht en de invloed van macht op verschillende aspecten van het leven. Bovendien krijgt de wereld in die tijd ook te maken met de pest

‘Benedetta’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

De Flummels

Deze animatiefilm over pluizige beestjes in de vorm van een donut is een absolute aanrader om met de kinderen te bekijken. Twee ‘Flummels’ belanden aan de hand van een tijdreis in de moderne samenleving, waar ze onder meer in aanraking komen met fastfood en filevorming. Daarnaast ontdekt het duo dat hun soort ‘in de toekomst’ zal uitsterven, en daar willen ze verandering in brengen. In de Vlaamse versie van de film zijn onder meer BV’s als Sven De Ridder en Ella Leyers te horen. Verder zijn ook  Sean Dhondt en Michiel De Meyer als stemacteur te horen. 

‘De Flummels’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Suicide Squad

Terwijl de wereld ten onder gaat, moet een geheime overheidsorganisatie er alles aan doen om die teloorgang tegen te gaan. Hoewel alle andere pogingen mislukten, wil het team van Amanda Waller nog een laatste kans wagen. Ze stuurt een ploeg met de gevaarlijkste criminelen ter wereld op een levensbedreigende missie om de vijanden die de wereld verwoesten, uit te schakelen. De criminelen kunnen, althans als ze in hun missie slagen, strafvermindering krijgen. Deze scienceifictionfilm met kleppers als Will smith, Jared Leto, Joel Kinnaman en Scott Eastwood in de cast werd geregiseerd door David Ayer en is zeker het bekijken waard!

‘Suicide Squad’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Dune

Ook in deze sciencefictionfilm moeten enkelingen ervoor zorgen dat een maatschappij kan blijven bestaan. Als erfgenaam van het Huis Artreides moet Paul Artreides op een speciale missie vertrekken naar ‘Dune’, een woestijnplaneet. Daar wil hij op zoek gaan naar een specifieke stof die gebruikt wordt om door de ruimte te reizen. De paranoïde keizer Shaddam IV wil echter vermijden dat Paul de stof kan ontginnen. De nieuwe heersers doen er alles aan om Paul en zijn kompanen te weren, waardoor die laatste met de oorspronkelijke bewoners van de planeet moet trachten te overleven. Slaagt hij erin om de planeet te heroveren en terug te keren naar zijn eigen wereld?

‘Dune’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Nog niet uitgekeken na deze prachtfilms? Dan kan je ook nog genieten van 'Dangerous', 'The Hitman's Wife's Bodyguard', 'Spiral Legacy From the Book of Saw' en 'Space Jam'!Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top