Dit zijn wereldwijd de populairste films en series op Netflix

Series | Wereldwijd beschikken meer dan 220 miljoen mensen beschikken over een Netflix-abonnement. Al deze mensen kijken naar series en films, maar naar wat wordt er nu het meest gekeken? Proximus Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Taboo

De doodgewaande James Keziah Delany (Tom Hardy) keert in 1814 terug naar Londen nadat hij jarenlang in Afrika vertoefde. Hij is op het Afrikaanse continent een getekend man geworden en wil in zijn thuisstad zijn leven heropbouwen. Hij kijkt daarvoor in de eerste plaats naar de erfenis van zijn vader, maar die wordt opgeëist door andere partijen met discutabele bedoelingen en heel veel macht.

De Amerikaanse acteur Tom Hardy speelt zowel een hoofdrol als een glansrol in deze serie. In België prijkt Taboo op de zevende plaats van bestbekeken Netflix-titels. In Australië, Finland, Bulgarije en Nederland prijkt hij steevast in de top 10.

Ontdek ‘Taboo’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Black Crab

Caroline Edh is een Zweedse schaatser die soldaat is geworden, en dat in een post-apocalyptische wereld die verscheurd is geraakt door oorlog en klimaatveranderingen. Ze moet samen met vijf andere soldaten een pakketje vervoeren over een bevroren zee. Dat pakketje moeten ze met hun leven bewaken want het kan voor het einde van de oorlog zorgen. 

'Black Crab' is gebaseerd op de roman ‘Svart krabba’ van de Zweede schrijver Jerker Virdborg uit 2002. In België staat de film in de top tien, terwijl de film in Brazilië, Denenmarken, Frankrijk en Hong Kong op de allereerste plaats staat van best bekeken films op Netflix.

Ontdek ‘Black Crab’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Adam Project

In deze nieuwe sciencefictionfilm van ‘Stranger Things’-producer Shawn Levy speelt Ryan Reynolds (‘Deadpool’, ‘Red Notice’) een tijdreizende piloot. Hij bezoekt zijn jongere zelf (Walker Scobell), om samen met hem en zijn dan nog levende vader - een rol voor Mark Ruffalo (‘Spotlight’, ‘The Avengers’) - de wereld te redden. Andere rollen zijn voor Catherine Keener (‘Get Out’, ‘Being John Malkovich’), Zoe Saldana (‘Avatar’, ‘Guardians of the Galaxy’) en Jennifer Garner (‘Yes Day’, ‘Juno’). 

Het scenario voor 'The Adam Project' doet al sinds 2012 de ronde onder producenten. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Tom Cruise de hoofdrol zou spelen, maar toen het project in 2020 werd overgenomen door Netflix, werd Ryan Reynolds als de nieuwe ster aangekondigd. ‘The Adam Project’ staat in België in de top 10 van best bekeken films. In Egypte, Ierland, Slovenië en in de Verenigde Staten prijkt de film op de allereerste plaats.

Ontdek ‘The Adam Project’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Windfall

Een desolate man (Jason Segel) breekt binnen in het lege buitenverblijf van een steenrijke miljardair (Jesse Plemons) wanneer die plots aankomt in de villa met zijn geliefde vrouw (Lily Collins). De man wordt ontdekt, gijzelt het steenrijke koppel en eist vervolgens heel wat losgeld. Langzamerhand ontvouwt zich een psychologisch steekspel tussen de twee partijen en worden de tegenstellingen tussen arm en rijk steeds duidelijker. Deze thriller staat op nummer 1 in Finland, Engeland, Kenia en Saudi-Arabië. 

Ontdek ‘Windfall’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top