De perfecte films en series om dit weekend mee te ontspannen

Films | Het weekend is weer aangebroken! De weergoden mogen ons dan wel gunstig gezind zijn, soms heb je gewoon even zin om in de zetel voor de televisie te kruipen. Gelukkig is er genoeg te zien dit weekend. Proximus Pickx doet alvast een paar voorstellen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Suicide Squad

Wat doe je als de wereld ten onder gaat en je alles hebt geprobeerd om het te voorkomen? De grootste superschurken erop afsturen natuurlijk. De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, stelt een eliteteam samen van de dodelijkste en gevaarlijkste criminelen ter wereld, de zogenaamde Suicide Squad. Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn en de anderen moeten op gevaarlijke missie op het door vijanden overspoelde eiland Corto Maltese. Als het hen lukt om de wereld van de ondergang te redden, krijgen ze strafvermindering.

‘Suicide Squad’ is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door David Ayer. De ensemblecast zit vol met grote namen waaronder Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Eastwood, Karen Fukuhara, Ike Barinholtz en Cara Delevingne 

Bekijk ‘Suicide Squad’ op vrijdag 25 maart om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Bridgerton - seizoen 2

Fans kijken er al anderhalf jaar naar uit, maar eindelijk is het moment aangebroken: het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf 25 maart beschikbaar op Netflix. De serie, die gebaseerd is op de boekenreeks van Julia Quinn, speelt zich af in het Londen van het begin van de 19de eeuw

Tijdens het langverwachte tweede seizoen staat Anthony Bridgerton, de oudste broer van de familie, centraal. Het is namelijk zijn beurt om een geschikte echtgenote te vinden. Maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje. En natuurlijk is Lady Whistledown er om in ware ‘Gossip Girl’-stijl een oogje in het zeil te houden.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ vanaf 25 maart op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: I Can See Your Voice

Wat krijg je als je ‘The Voice van Vlaanderen’ en ‘The Masked Singer’ in een blender gooit? Juist: ‘I Can See Your Voice’. In dit gloednieuwe programma daagt Jonas Van Geel elke week twee kandidaten uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de zeven performers echt kan zingen en wie iedereen in de maling neemt en maar doet alsof. Gelukkig kunnen de deelnemers rekenen op advies van 4 panelleden met ervaring in de muziek- en entertainmentwereld. De laatste persoon die de eliminatierondes overwint mag eindelijk zijn/haar echte stem laten horen in een duet met de muzikale gast van de avond. Zaterdag is dat Natalia.

Bekijk ‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 26 maart om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dune

Paul Atreides is de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als 'Dune'. De nieuwe planeet is rijk aan melange, dat meestal 'the spice' genoemd wordt. De unieke drug met levensverlengende, geestverruimende en soms dodelijke kracht wordt beschouwd als het meest waardevolle goed in het hele universum.

Organisaties als de National Board of Review en het American Film Institute noemden ‘Dune’ al een van de top 10 films van 2021, en de film kreeg 10 nominaties bij de 94e Academy Awards, waaronder Best Picture, Best Adapted Screenplay, Best Visual Effects en Best Cinematography. In de hoofdrollen zie je Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac en Zendaya.

‘Dune’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zondag: After Earth

Een millennium geleden werden mensen gedwongen de aarde te verlaten om een nieuwe thuis te vinden op Nova Prime. Nu staat generaal Cypher Raige (Will Smith) aan het hoofd van Nova Primes meest vooraanstaande familie. Het is de bedoeling dat Cyphers tienerzoon, Kitai (Jaden Smith), in zijn vaders legendarische voetsporen treedt, maar dat komt hun relatie niet ten goede. Cypher en Kitai vertrekken op een reis om hun band te herstellen, maar wanneer hun vaartuig neerstort op het vijandige oppervlak van de aarde, hebben ze maar twee opties: elkaar blindelings vertrouwen, of sterven.

‘After Earth’ is een post-apocalyptische actiefilm uit 2013, geregisseerd door M. Night Shyamalan. Het is de tweede film, na ‘The Pursuit of Happyness’, met in de hoofdrollen de echte vader en zoon Will en Jaden Smith.

Bekijk ‘After Earth’ op zondag 27 maart om 18u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top