De niet te missen programma’s van deze week

Films | Heb jij deze week zin om lekker in de zetel voor de buis te hangen, maar weet je nog niet wat te kijken? Geen nood, zoals elke week helpt Proximus Pickx je knopen doorhakken met een dagelijkse kijktip.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Dwars door de Lage Landen

Arnout Hauben begint na een tocht door België en door de Middellandse Zee aan een nieuwe reis doorheen Vlaanderen en Nederland. Samen met cameraman Philippe en geluidsman Ruben wandelt hij maar liefst 900 kilometer om bijzondere plekken, mensen en verhalen te ontdekken. In de eerste aflevering start de ploeg in de Polders, waar ze op sleeptouw genomen worden door een schattenjager, maar ook de ultieme droom van een bejaarde pompbediende vervullen: vliegen als een vogel. Net als de andere reisprogramma’s van Arnout wordt dit weer een leerrijk en interessant avontuur vol hartverwarmende momenten.

Bekijk ‘Dwars door de Lage Landen’ op maandag 21 maart om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Wereldrecord

Dit is een heruitzending van maandagavond, maar dan zit je ongetwijfeld al aan het scherm genageld voor de fratsen van Arnout Hauben. De aftrap van het derde seizoen van ‘Wereldrecord’ kan je op dinsdag inhalen. Opnieuw duikt Maarten Vangramberen in de vaderlandse sportgeschiedenis om enkele van de strafste verwezenlijkingen onder de loep te nemen. In de eerste aflevering: de kwartfinale van het WK voetbal 2018 in Kazan. Toen stond de gouden generatie van de de Rode Duivels tegenover topfavoriet en vijfvoudig wereldkampioen Brazilië. Voor de ogen van de hele wereld haalden onze jongens het met 1-2 tegen de voetbalreus. Welke rol speelde het plan van Roberto Martinez daarin? Hoe kiest Simon Mignolet zelfs geblinddoekt de juiste hoek bij een penalty en waarom is Kevin De Bruyne zo’n uitblinker?

Bekijk ‘Wereldrecord’ op dinsdag 22 maart om 10u05 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Conan the Barbarian

Dit is een klassieker uit het grote oeuvre van Arnold Schwarzenegger. Twee jaar voor hij met ‘The Terminator’ helemaal onsterfelijk zou worden, vertolkte hij de titelrol in de fantasyfilm die gebaseerd is op de boeken van pulpschrijver Robert E. Howard. Conan ziet als kind zijn hele dorp uitgemoord en platgebrand worden. Hij belandt in de slavernij en wordt opgeleid tot gladiator, en wanneer hij wordt vrijgelaten, gaat hij op zoek naar wraak. Gelukkig herinnert hij zich nog het insigne van de aanvallers: twee slangen die elkaar aankijken.

Bekijk ‘Conan the Barbarian’ op woensdag 23 maart om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: Two Weeks Notice

Op donderdagavond is het tijd voor een klassieke romcom met hoofdrollen voor Sandra Bullock en Hugh Grant. Bullock speelt de rol van Lucy, een knappe advocate die werkt voor de New Yorkse rokkenjager en immobiliënmagnaat George (Grant). Lucy wil andere horizonten opzoeken en onder haar vaak kinderachtige baas uit geraken, dus dient ze haar ontslag in. Maar George kan eigenlijk niet zonder haar en zegt dat ze moet blijven tot ze een vervanger gevonden hebben. Naarmate ze elkaar op een andere manier leren kennen, schiet Cupido raak.

Bekijk ‘Two Weeks Notice’ op donderdag 24 maart om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: Gangs of New York

Martin Scorsese recreëerde voor dit historische epos het New York van de jaren 1840, toen migranten uit alle mogelijke werelddelen naar de Verenigde Staten afzakten om er hun geluk te beproeven. De utopische melting pot blijkt echter een fantasiebeeld te zijn, want de straten worden onveilig gemaakt door verschillende rivaliserende bendes. Bill the Butcher (Daniel Day-Lewis) is de leider van een anti-immigratiebende die jaren geleden de vader van Amsterdam (Leonardo DiCaprio) heeft vermoord. Nu is Amsterdam terug om te infiltreren in de bende van Bill en een eind te maken aan zijn gewelddadige tirannie. ‘Gangs of New York’ wordt gewoonlijk niet genoemd als het beste werk van Scorsese, maar is daarom zeker niet minder het bekijken waard.

Bekijk ‘Gangs of New York’ op vrijdag 25 maart om 22u55 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top