Dit kijken de Belgen op dit moment het liefst op Netflix

Films | Heb je nog iets nieuws nodig om te kijken deze week? Proximus Pickx geeft een overzicht van de films en series die op dit moment het populairst zijn bij Netflix-gebruikers in België.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pieces of Her

Wanneer een zaterdagmiddaguitstapje naar het winkelcentrum met haar moeder plots ontaardt in geweld, wordt het beeld dat een stuurloze jonge vrouw, Andrea, van haar moeder heeft voor altijd veranderd. Kort daarna beginnen er ook rare figuren uit het verleden van haar moeder te verschijnen en wordt Andrea gedwongen te vluchten. Vastbesloten om antwoorden op haar vragen te vinden, begint de jonge vrouw aan een gevaarlijke reis door de Verenigde Staten die haar naar het hart van de donkerste geheimen van haar familie zal brengen.

Deze psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Slaughter, zal je vast niet koud laten. De hoofdrollen in deze achtdelige serie zijn weggelegd voor Bella Heathcote en Toni Collette.

Ontdek ‘Pieces of Her’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Vikings: Valhalla

Na de aankondiging van het zesde en laatste seizoen, kwam er in december 2020 een einde aan de serie 'Vikings'. Maar de Scandinavische krijgers waren nog niet uitverteld. 'Vikings: Valhalla' is het vervolg, of liever de spin-off serie, op de avonturen van de grote Ragnar Lothbrok en zijn zonen. Honderd jaar zijn voorbijgegaan en een nieuwe generatie meedogenloze Vikingen staat klaar om de oceanen over te steken en nieuwe landen te veroveren. Laat je meenemen naar het begin van de 11e eeuw.

Ontdek ‘Vikings: Valhalla’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Inventing Anna

"Gedurfde zakenvrouw of oplichtster? Een journalist onderzoekt de vrouw die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was: Anna Delvey", zo omschrijft Netflix de serie die momenteel wereldwijd succes heeft.

Na 'Grey's Anatomy', 'Scandal', 'Private Practice' en 'Bridgerton', heeft Shonda Rhimes meer dan één truc achter de hand. De vrouw die bekend staat als de godin van de Amerikaanse series heeft namelijk ook 'Inventing Anna' geregisseerd.

De tien afleveringen tellende miniserie is gebaseerd op het ware verhaal van een Russische oplichtster, Anna Delvey, die zich voordeed als een Duitse erfgename. Ze wist enkele duizenden dollars op te strijken door om te gaan met de elite van New York. In de serie spelen Julia Garner ('Ozark'), Anna Chumsky en Arian Moayed.

Ontdek ‘Inventing Anna' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Weekend Away

Kate en Orla zijn beste vriendinnen, en hoewel ze allebei een bijzonder zwaar jaar achter de rug hebben, staan ze te popelen om weg te gaan op hun jaarlijkse vakantie. Deze keer gaan de twee jonge vrouwen naar Kroatië. Alles gaat goed tot Orla op een ochtend ontdekt dat Kate verdwenen is. Met slechts een wazige herinnering aan de nacht ervoor en zonder de medewerking van de lokale politie, zal Orla alles doen wat ze kan om haar vriendin te vinden, en een aantal verwoestende geheimen te ontrafelen...

Ontdek ‘The Weekend Away’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Skyscraper

Heb je hoogtevrees? Dan zal 'Skyscraper' je vast koude rillingen bezorgen. Will Ford (Dwayne Johnson), voormalig leider van het FBI-gijzelaarsreddingsteam, ex oorlogsveteraan, en nu hoofd van de beveiliging van wolkenkrabbers, wordt uitgezonden naar China. Hij ontdekt dat 's werelds grootste en veiligste gebouw plotseling in brand staat en wordt ervan beschuldigd het te hebben aangestoken. Nu hij als voortvluchtig wordt beschouwd, moet Will de schuldigen vinden, zijn reputatie herstellen en zijn gezin redden dat in het gebouw vastzit.

In deze stevige actiefilm, die doet denken aan 'Die Hard' met Bruce Willis, laat Dwayne Johnson het beste van zichzelf zien.  

Ontdek ‘Skyscraper’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top