Blijf dit weekend lekker thuis voor deze topfilms!

Films | Hoera, op de coronabarometer is code geel sinds kort van kracht. Maar wat als je geen zin hebt in een drukke mensenmassa? Dan blijf je toch gewoon lekker thuis en kijk je naar deze films die dit weekend op de buis zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Borgman

In deze film zien we hoe een buitenstaander van de maatschappij (Jan Bijvoet) een moderne villawijk komt binnendringen. Hij doet dat door aan te bellen aan de voordeur van een arrogant en welgesteld Nederlands echtpaar door wie hij weggestuurd wordt. Dat was beter niet gebeurd want hierdoor voltrekken zich enkele verontrustende feiten, zowel in en rond het gezin.

Bekijk ‘Borgman’ op vrijdag om 22u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Les Olympiades

In deze film van de Franse topregisseur Jacques Audiard volgen we het wel en wee van vier jonge Parijzenaars die in het 13e arrondissement wonen, werken en liefhebben. We ontmoeten Frans-Vietnamese Emilie die haar oog liet vallen op Camille, een potentiële co-houser en mannelijke bedpartner. Hij ontmoet op zijn beurt de bevallige Nora die Camille een warm hart toedraagt maar ook een smaak ontwikkelt voor Emilie. Nora kan ook geen genoeg krijgen van Amber Sweet, een jonge Parijse pornoster.

Les Olympiades’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: Downsizing

Enkele Noorse wetenschappers hebben in het kader van de strijd tegen de overbevolking en de klimaatveranderingen een manier gevonden om organisch materiaal te laten krimpen. Ook mensen kunnen kleiner gemaakt worden en dat naar een grootte van ongeveer 13 centimeter. Dit klinkt als goed nieuws in de oren van Paul Safranek (Matt Damon) en zijn vrouw Audrey (Kristen Wiig). Zij willen hun stressvolle bestaan achter zich laten en zich bijgevolg wagen aan het ecologische experiment.

Bekijk ‘Downsizing’ op zaterdag om 20u25 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Red Sandra

Vader Willem (Sven de Ridder) en moeder Olga (Darya Gantura) krijgen slecht nieuws te horen. Hun zesjarige dochtertje Sandra lijdt aan de zeldzame spierziekte MLD en hierdoor heeft ze nog maar een jaar te leven. De wereld van de beide ouders stort in maar dan besluit William de strijd op te nemen tegen de machtige farma-industrie, de enige partij die redding kan brengen.

Red Sandra’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zondag: Fantastic Four

Astronauten Reed Richards (Ioan Gruffudd), Sue Storm (Jessica Alba), Johnny Storm (Chris Evans) en Ben Grimm (Michael Chiklis) worden tijdens een experimentele ruimtevlucht blootgesteld aan onbekende kosmische stralen. Die stralen lijken de DNA-structuur van de vier voorgoed veranderd te hebben waardoor ze over superkrachten beschikken. De buitenwereld ontdekt dit en al gauw staat het viertal op aarde bekend als superhelden. Lang kunnen ze echter niet genieten van de vele aandacht want ze moeten gauw de plannen van een nieuwe schurk dwarsbomen.

Bekijk ‘Fantastic Four’ op zondag om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Against the Ice

De Deense ontdekkingsreiziger Ejnar Mikkelsen (Nikolaj William Coster-Waldau) leidt in 1909 een expeditie naar Groenland waarmee hij voor Denemarken moest bewijzen dat Groenland niet uit twee afzonderlijke delen bestaat zoals de Amerikanen in die tijd beweren.  Mikkelsen trekt erop uit maar komt met zijn schip vast te zitten in het ijs. Gelukkig wil de onervaren Iven Iversen (Joe Cole) samen met Mikkelsen mee de barkoude temperaturen en het ijs trotseren. 

Ontdek ‘Against the Ice' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top