Mis deze nieuwe Netflix-releases in maart zeker niet

Films | Ook deze maand voegt de Amerikaanse streamingsgigant Netflix weer heel wat leuks toe aan zijn catalogus. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een ijskoude film met Nikolaj William Coster-Waldau of van de komische reeks ‘Grond’ van Adil El Arbi en Billal Fallah? Gelukkig selecteerde Proximus Pickx voor jou enkele Netflix-releases die je in maart niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Against the Ice

De Deense ontdekkingsreiziger Ejnar Mikkelsen (Nikolaj William Coster-Waldau) leidt in 1909 een expeditie naar Groenland waarmee hij voor Denemarken moest bewijzen dat Groenland niet uit twee afzonderlijke delen bestaat zoals de Amerikanen in die tijd beweren.  Mikkelsen trekt erop uit maar komt met zijn schip vast te zitten in het ijs. Gelukkig wil de onervaren Iven Iversen (Joe Cole) samen met Mikkelsen mee de barkoude temperaturen en het ijs trotseren.

Ontdek ‘Against the Ice' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Good Girls (Seizoen 4)

In deze komische serie zien we hoe drie Amerikaanse vriendinnen moeite hebben om als moeder de eindjes aan elkaar te knopen. Ze besluiten vervolgens om met speelgoedwapens een lokale supermarkt te overvallen en de buit onderling te verdelen en dat zet dan weer een hele keten van gebeurtenissen in gang waar de drie dames nooit aan gedacht hadden …

Ontdek het vierde en laatste seizoen van ‘Good Girls’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


21 Bridges

Wijlen acteur Chadwick Boseman speelt in deze film de rol van Andre Davis, een politieagent uit New York City die in diskrediet is geraakt in zijn korps. Op een dag moet hij op zoek gaan naar twee voortvluchtige drugscriminelen die enkele van zijn collega’s hebben neergeschoten en in zijn vastberadenheid vraagt Davis aan de autoriteiten om alle 21 bruggen in New York City op te halen zodat de dieven vast komen te zitten. Hoe dichter hij de criminelen echter op het spoor komt, hoe duidelijker het voor de politieagent wordt dat het zaakje langs alle kanten stinkt...

Ontdek ‘21 Bridges’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Windfall

Een desolate man (Jason Segel) breekt binnen in het lege buitenverblijf van een steenrijke miljardair (Jesse Plemons) wanneer die plots aankomt in de villa met zijn geliefde vrouw (Lily Collins). De man wordt ontdekt, kan niet meer vluchten, gijzelt het steenrijke koppel en eist vervolgens heel wat losgeld. Langzamerhand ontvouwt zich een psychologisch steekspel tussen de twee partijen en worden de tegenstellingen tussen arm en rijk steeds duidelijker.

Ontdek 'Windfall' vanaf 18 maart op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Grond

In deze Belgische tiendelige fictiereeks, die ingeblikt werd door regisseurs Adil El Arbi, Bilall Fallah en Mathieu Mortelmans, zien we hoe Ishmael Boulasmoum (Yassine Ouaich) het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt om overleden moslims terug naar hun land van herkomst te vervoeren. De jongeman denkt de ultieme oplossing te hebben gevonden voor een probleem dat heel wat moslims treft, maar blijkt hoe langer hoe meer toch de doos van pandora te hebben geopend...

Ontdek ‘Grond’ vanaf 17 maart op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top