Nieuwe bioscoopreleases om de krokusvakantie nog leuker te maken

Films | Heb je zin om tijdens de krokusvakantie naar de bioscoop te gaan? Dan heeft Proximus Pickx goed nieuws voor jou. Er komen deze week immers heel wat goede films uit. In dit artikel vertellen we je er alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Robuste

De ouder wordende Franse filmster Georges (Gerard Depardieu) heeft een kwalijke reputatie. Hij zou niet te genieten zijn zowel op als naast de filmset, en staat bekend als een redelijk brutale man. Toch heeft hij ook beveiligingsagent nodig en dat is een kolfje naar de hand van Aïssa (Déborah Lukumuena), een jonge talentvolle worstelaarster die denkt de fratsen van Georges wel aan te kunnen. De twee leren elkaar steeds beter kennen en ontwikkelen een diepe vriendschap.

The Batman

Gotham City wordt geplaagd door een reeks gruwelijke misdaden. Bruce Wayne (Robert Pattinson) doet wat hij kan als superheld Batman, maar stuit helaas op zijn beperkingen. Hij onderzoekt hoe corrupt de stad wel niet is en ontdekt op die manier enkele onaangename verrassingen, ook uit het verleden…

Belfast

In deze film van de Noord-Ierse regisseur Kenneth Branagh zien we hoe de de negenjarige Buddy (Jude Hill) zijn jeugd beleef in het Belfast van de late jaren zestig. Daar breekt een burgeroorlog uit dat het gezin van Buddy op zijn grondvesten doet daveren. Volgens Branagh is ‘Belfast’ zijn meest persoonlijke film tot nu toe. Heel wat elementen uit de film heeft de Noord-Ierse regisseur immers zelf meegemaakt.

Drive My Car

Yusuke Kafuku (Hidetoshi Nishijima) is een Japanse theaterregisseur wiens vrouw twee jaar geleden plotseling overleden is. Hij denkt nog vaak aan haar, maar houdt zich ondertussen bezig met de voorbereidingen van een nieuw theaterstuk dat hij in opdracht van het theaterfestival in Hiroshima voorbereidt. Dat festival biedt hem een vrouwelijke chauffeur (Toko Miura) aan om hem in de stad rond te rijden. Aanvankelijk vindt Kafuku die aanstelling maar niets, maar al gauw groeien de twee eenzame zielen steeds dichter naar elkaar toe en dat in een auto vol herinneringen...


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top