Beleef een geweldige krokusvakantie dankzij deze kijktips

Films | Hoera! Het is krokusvakantie! Dat wil zeggen dat de boekentas even aan de kant mag, de mailbox even afgesloten mag worden en de werk- of schoolcomputer een weekje mag uitrusten. Wil jij dat ook doen? Plof dan ‘s avonds in de zetel met deze leuke kijktips in het vooruitzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Andermans zaken

Comedian Kamal Kharmach trekt in deze aflevering naar het Antwerpse Deurne om Leyla en Meryam te helpen met hun groente- en fruitwinkel. De twee dames hebben een massa spaargeld geïnvesteerd in de winkel, maar toch blijven de klanten weg. Kamal gaat uit op onderzoek, vindt tal van pijnpunten en helpt de beide hartsvriendinnen om het tij te keren en zo een financiële afgrond te vermijden.

Bekijk ‘Andermans Zaken’ op maandag 28 februari om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Jurassic Park (1993)

De steenrijke miljonair John Hammond (Richard Attenborough) heeft samen met een team wetenschappers tientallen dinosaurussen opnieuw tot leven gewekt op een eiland dicht bij de kust van Costa Rica want daar wil hij een themapark met de dieren openen. Om verzekeraars en geldschieters tevreden te stellen, nodigt Hammond de paleontologen Alan Grant (Sam Neill) en Ellie Sattler (Laura Dern) en wiskundige Ian Malcolm (Jeff Goldblum) uit. Zij mogen een bezoekje nemen aan het park, maar dan valt de beveiliging uit.

Bekijk ‘Jurassic Park’ op dinsdag 1 maart om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Are You Scared Yet, Human?

In deze documentaire gaan we na hoe vergevorderd de wereld van artificiële intelligentie wel niet is. We ontdekken dat China tegen 2030 wereldleider wil worden op het vlak van artificiële intelligentie en welke AI-middelen de Chinese ordediensten nu al inzetten. Volgens sommige onderzoekers zullen de Verenigde Staten en China spoedig in nieuwe wapenwedloop terechtkomen, die van de artificiële intelligentie.

Bekijk ‘Are You Scared Yet, Human?’ op woensdag 2 maart om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Donderdag: De jaren 80 voor tieners

Televisiepresentator Steven Van Herreweghe brengt een bezoekje aan hedendaagse tieners om te vertellen over de tijd waarin hij is opgegroeid: de jaren tachtig. Samen met de jongelui overloopt hij de belangrijkste gebeurtenissen uit dat decennium en vertelt hij de bekende verhalen uit die tijd. De tieners geven hun kijk op de zaak en vertellen hoezeer de jaren tachtig al dan niet verschilt van de huidige tijd en hun jeugd.

Bekijk ‘De jaren 80 voor tieners’ op donderdag 3 maart om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: The Last Samurai

Nathan Algren (Tom Cruise) is een gerespecteerde Amerikaanse veteraan die in 1870 soldaten van de Japanse keizer Meji gaat trainen om gevechten te voeren tegen de samurai. Die willen het Japanse land immers terug veroveren van de keizer en deinzen niet terug om geweld te gebruiken. Op een dag wordt Algren ontvoerd door de Samurai en leert hij hun cultuur beter kennen. De waarden en normen van het volk bevallen Algren wel, en al gauw moet hij kiezen tussen zijn opdracht en zijn nieuwe inzichten.

Bekijk ‘The Last Samurai’ op vrijdag 4 maart om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top