De beste kijktips voor een leuk weekend

Films | Het laatste weekend van februari staat alweer voor de deur. Om de laatste volledige maand winter van dit jaar af te sluiten, heeft Proximus Pickx dus weer een paar leuke kijktips geselecteerd. Tijd om het gezellig te maken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Magnificent Seven

Op zoek naar goud grijpt de hebzuchtige industrieel Bartholomew Bogue de controle over het oude stadje Rose Creek. Emma Cullen en andere wanhopige inwoners vragen hulp aan de premiejagers Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest. De bonte groep revolverhelden neemt de opdracht aan en maakt zich op voor een gewelddadige confrontatie met Bogues mannen.

'The Magnificent Seven' is een western actiefilm uit 2016, geregisseerd door Antoine Fuqua. Het is een remake van de gelijknamige film uit 1960. In de hoofdrollen Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, en Peter Sarsgaard.

Bekijk ‘The Magnificent Seven’ op vrijdag 25 februari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Come Away

Vóór ze beroemd werden, waren Peter en Alice gewoon een doodnormale broer en zus. Wanneer hun oudste broer bij een tragisch ongeluk komt te overlijden, komen hun ouders in een neerwaartse spiraal terecht. De achtjarige Alice en haar ondeugende broer Peter besluiten hun ouders te helpen en reizen naar Londen om een kostbaar erfstuk te verkopen. Eenmaal thuis zoekt Alice een tijdelijk toevluchtsoord in een wonderlijk konijnenhol, terwijl Peter een magisch rijk binnentreedt als leider van de verloren jongens.

De verhalen uit 'Come Away' komen je vast bekend voor, want de film is gebaseerd op 'Alice in Wonderland' en 'Peter Pan'. In de hoofdrollen zie je David Oyelowo, Anna Chancellor, Angelina Jolie, Michael Caine, Clarke Peters, en Derek Jacobi.

‘Come Away’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: Baby Driver

Baby is een weeskind dat gek is op muziek, maar niet zo onschuldig is als hij lijkt. Hij is namelijk ook de wonderbaarlijk getalenteerde ontsnappingschauffeur van meesterovervaller Doc. Met de perfecte soundtrack voor elke klus zorgt Baby ervoor dat Docs gewelddadige, bankrovende handlangers - waaronder Buddy, Bats en Darling - in en uit de auto geraken voor het te laat is. Baby is echter niet van plan om nog lang voor de misdadigers te blijven rijden, want hij wil ervandoor gaan met de knappe serveerster Debora. Alleen is deze job niet zo makkelijk op te zeggen als hij dacht. 

Ansel Elgort ('The Fault in our Stars') schittert in de hoofdrol als baby naast een jonge Lily James. De film uit 2017 werd goed onthaald met nominaties voor onder andere drie Academy Awards, twee BAFTA Film Awards (met een overwinning voor Editing), twee Critics' Choice Awards (opnieuw, met een overwinning voor Editing), en een Golden Globe Award.

Bekijk ‘Baby Driver’ op zaterdag 26 februari om 21u50 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

One of us is lying

Netflix is terug met nog een mysterieuze serie om je tanden in te zetten. 'One Of Us Is Lying' speelt zich af in een Amerikaanse middelbare school, waar vijf leerlingen die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben plots samen moeten nablijven. Het wordt echter niet zo gezellig als in 'The Breakfast Club', want één lid van de groep krijgt een anafylactische shock en sterft. Was zijn overlijden wel een ongeluk?

'One of us is lying' is de langerwachte adaptatie van het gelijknamige boek van Karen M. McManus uit 2017. De young adult roman werd in een mum van tijd een bestseller en een serie kon dus niet uitblijven. 

Ontdek ‘One of us is lying’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Zondag: Johnny English

Het weekend eindigen met een streepje humor doe je zondagavond op VTM. In 'Johnny English' verliest de Britse geheime dienst in één klap zijn elitespionnen door een bomaanslag tijdens de begrafenis van een van hun agenten. Ze zijn allemaal op slag dood, behalve Johnny English, die niet bepaald bekendstaat om zijn bekwaamheid. Maar net hij krijgt de opdracht om de gestolen kroonjuwelen terug te vinden. 

'Johnny English' is een spionagekomedie uit 2003, geregisseerd door Peter Howitt. In de hoofdrol herken je Rowan Atkinson, die de meesten kennen van zijn rol als de hilarische Mister Bean. 

Bekijk ‘Johnny English’ op zondag 27 februari om 21u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top