'Wanderlust’: een onderschatte komedie met Jennifer Aniston en Paul Rudd

Films | 20 jaar geleden werd de schooljongenskomedie ‘Wanderlust’ uitgebracht. Daarin ontmoeten Jennifer Aniston en Paul Rudd een vrolijke groep hippies die in een gemeenschap wonen. Proximus Pickx vertelt je alles over de ontspannende film.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nadat George (Paul Rudd) is ontslagen bij zijn financieringsmaatschappij en Linda’s (Jennifer Aniston) deprimerende documentaire over pinguïns is geannuleerd, kunnen ze hun te dure ‘microloft’ in New York City niet langer betalen. Het duo vindt al snel één oplossing: hun koffers pakken en naar het zuiden gaan om bij George’s broer en diens vrouw in te trekken.

Wanneer samenwonen onmogelijk blijkt te zijn, besluiten ze te vertrekken. George en Linda komen toevallig in Elysium aan, een plekje waar een idyllische gemeenschap leeft. Hun enige regel: volledig jezelf zijn. Het koppel uit New York moet zich leren aanpassen aan de levensstijl van de gemeenschap en de interacties met de andere bewoners. Bovendien moeten ze ook eerlijk tegen elkaar leren zijn. Samen ontdekken ze wat ze echt willen in het leven.

Tijdens een persconferentie ter gelegenheid van de release van de film spraken Paul Rudd en Jennifer Aniston over het plezier dat ze hadden om weer samen te werken (hun laatste samenwerking dateerde van ‘The Object of My Affection' in 1999). Samen beleefden ze heel veel leuke momenten bij het improviseren op de set. Paul Rudd improviseerde inderdaad de meest geciteerde scène van de film. Om zich voor te bereiden op een romantische relatie speelde de acteur namelijk tegen zichzelf voor de spiegel terwijl hij over zijn lid praat…

‘Wanderlust’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top