In de spotlight: tv-optie Pickx Mix en zijn vele content

Series | In de tv-optie Pickx Mix vind je heel wat series, films, documentaires, tekenfilms en zelfs muziek terug. De catalogus werd onlangs aangevuld met onderstaande titels en vanaf 18 februari wordt het eenvoudiger om al dat leuks terug te vinden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Great Escapes with Morgan Freeman’

Morgan Freeman, bekend om zijn rol in onder andere ‘The Shawshank Redemption’ (1994), werpt in deze achtdelige serie een blik op enkele opmerkelijke ontsnappingspogingen uit bekende en iets minder bekende gevangenissen. Via speciale software neemt Freeman de kijker mee binnen de muren van gevangenissen zoals Alcatraz, Dannemora en Pittsburgh State Penitentiary. Daar worden de ontsnappingsverhalen opnieuw opgevoerd en toont Freeman hoe dicht, of hoe ver, de gedetineerden werkelijk van hun vrijheid afstonden.

Ontdek 'Great Escapes with Morgan Freeman’ vanaf maandag 28 februari om 21u25 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Nog niet geabonneerd op Pickx Mix? Probeer het gratis één maand uit. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

'The Courier' (2020)

In ‘The Courier’ zien we het waargebeurde verhaal van Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), een Britse zakenman en spion die tijdens de Koude Oorlog ingeschakeld werd om samen te werken met een Russische contraspion en op die manier informatie verkreeg over het kernwapenbeleid van de Sovjet-Unie. Wynne probeerde met die informatie een einde te maken aan de Cubaanse raketcrisis begin jaren zestig.

‘The Courier’ is beschikbaar in de Proximus Pickx Mix VOD-catalogus. Naar de Pickx Mix VOD-catalogus? Druk op 'Menu' en ga naar 'Abonnementen' om alles van je Pickx Mix VOD-catalogus te raadplegen.


Gebruiksvriendelijker

Vanaf 18 februari wordt het nog eenvoudiger om door de tv-optie Pickx Mix te bladeren, want dan zullen alle 20 thematische zenders, de Studio 100 GO Pass app en de VOD-catalogus nog beter toegankelijk zijn. Op de homepage van de tv-optie zal je een Entertainment-, Kids en Docu- & Magazine-categorie zien prijken. Alle programma’s van de tv-optie Pickx Mix worden in deze drie categorieën onderverdeeld zodat je ze snel en eenvoudig kan terugvinden.

Pickx zal ook programma’s, series of films aanbevelen die aansluiten bij jouw kijkgeschiedenis en interesses. Dankzij deze suggesties kan je blijven kijken naar alles wat jij interessant vindt, ontdek je de populairste programma’s van het moment en stuit je misschien wel op iets nieuws. Onze technici werken momenteel met man en macht om deze functie ook naar het web en de Proximus Pickx app te brengen.

Deze nieuwigheden zijn enkel beschikbaar voor klanten met de nieuwe Android TV Box. Heb je een ouder toestel? Geen nood, je kan je oude TV Box omruilen voor een Android TV Box via je tv-toestel. Daar kan je vanuit het Pickx startscherm doorklikken op ‘shop’ en dan op ‘apps’. De eenmalige omruilkost van € 49 zal in rekening worden gebracht op je factuur. De standaard huurprijs van de decoder blijft onveranderd en is inbegrepen in je maandelijkse factuur. Meer info over de voordelen van de Android TV Box vind je op Android TV Box | Proximus.

Proximus-klanten kunnen de tv-optie Pickx Mix een maand gratis uitproberen, daarna betaal je slechts 10,99 euro/maand. Kijk zeker op onze site voor meer info! 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top