Aster Nzeyimana en vriendin Lize Feryn ontmaskerd als Robots in ‘The Masked Singer’

Films | Meer dan 1 miljoen Vlamingen ploften vrijdagavond opnieuw in de zetel om te genieten van de optredens in ‘The Masked Singer’ op VTM. Ze speculeerden samen met de jury over wie onder de maskers schuilging en ontdekten zo dat VRT-presentator Aster Nzeyimana en vriendin, actrice Lize Feryn, al wekenlang meededen aan de wedstrijd als Robots.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Al wekenlang werd er druk gespeculeerd over welke twee bekende koppen onder de maskers van de Robots schuilgingen. Volgens de een was het Koen Wauters met zijn dochter Zita, volgens de ander was het Sam Gooris die met één van zijn twee kinderen de boel op stelten kwam zetten in de VTM-studio’s. De laatste weken werd ook steeds vaker aan Nicole en Hugo gedacht, en zelfs aan Tom en Kato van ‘The Starlings’.

“Wat een compliment”, stellen VRT-nieuwsanker Aster Nzeyimana en zijn vriendin, actrice Lize Feryn, na hun exit uit ‘The Masked Singer’. “Tom en Kato zingen écht goed. En Nicole en Hugo hebben een carrière van vijftig jaar en stralen altijd blijheid en geluk uit.” Het was deze week dus de beurt aan Nzeyimana en Feryn om de populaire zangwedstrijd te verlaten, maar ze doen dit met opgeheven hoofden. “We hebben er geen seconde spijt van gehad. Het was een stap in het onbekende, maar die eerste repetities waren zo leuk dat we hebben gezegd: we gaan ervoor.”

Vermoeden bij jurylid Ann Tuts

Hopelijk blijft het koppel ook na hun deelname aan ‘The Masked Singer’ samen liedjes zingen, want de zangprestaties Nzeyimana en Feryn werden enorm gesmaakt. Het duo zong voornamelijk romantische duetten in 'The Masked Singer' waarin telkens enkele rapstukken werden voorzien voor Nzeyimana. 

Tijdens deze vijfde aflevering zongen de Robots een versie van ‘New York’ van Alicia Keys en Jay-Z. Het was tijdens dat nummer dat bij gastjurylid Ann Tuts het licht ging branden. “Ik heb een idee”, klonk het overtuigd bij de actrice terwijl haar collega’s nog in het duister tastten.
 

Deelnemersveld compleet

Deze week werden er geen nieuwe kandidaten aan de wedstrijd toegevoegd. Na de exit van Robots, Edelhert (Johnny Logan), Cycloop (Bart Cannaerts), Radijsje (Erik Van Looy) en Roos (Yanina Wickmayer) is het deelnemersveld is dus compleet. Dat zullen de overblijvende, gemaskerde kandidaten geweten hebben.

Schorpioen, Papegaai, Flamme Fatale en Ridder gaan dus door naar de laatste fase van de wedstrijd en ook over hun ware identiteit wordt er op sociale media druk gespeculeerd. Zo vermoeden heel wat kijkers dat ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels onder het masker van Papegaai schuilgaat. Actrice Tine Embrechts zou volgens velen dan weer onder het masker van Flamme Fatale schuilen.

De volgende aflevering van 'The Masked Singer' kan je zien op vrijdag 18 februari 2022 om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Geen tijd om te kijken? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top