Netflixprogrammas’s die in het buitenland hoge toppen scheren

Series |

Netflix telt over de hele wereld meer dan 210 miljoen betalende abonnees. Maar waar kijken die film- en serieliefhebbers eigenlijk naar? Proximus Pickx nam een kijkje voorbij de grenzen, in Brazilië, Rusland en Finland, en bracht kijkinspiratie mee van de lokale hitparades.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Royal Treatment

Deze sappige romcom vertelt het verhaal van Isabella (Laura Marano) , Izzy voor de vrienden. Zij heeft haar eigen kapsalon en staat bekend voor haar grote mond. Aan de andere kant van het verhaal, in contrast met haar rustige leventje, vinden we prins Thomas. Die regeert zijn eigen land en staat op het punt te trouwen, al is het vooral omdat het moet en niet uit liefde. Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans krijgen om te werken op de koninklijke bruiloft, verandert alles: prins Thomas en Isabella beseffen dat ze hun lot in eigen handen willen nemen en moeten daarvoor hun hart volgen…

Ontdek ‘The Royal Treatment' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Ozark – Seizoen 4, deel 1

Het einde nadert voor Marty Byrde en zijn familie. De makers van de serie hebben aangekondigd dat het vierde seizoen van ‘Ozark’ het laatste zal zijn. Het einde van de serie zullen we in twee delen te zien krijgen. De eerste zeven afleveringen werden op 21 januari al op Netflix gedropt.

De serie met acteurs Jason Bateman en Laura Linney wordt gezien als het grote succes van het streamingplatform en het laatste seizoen van Ozark bevestigt opnieuw. In meerdere landen staat het aan kop: Finland, IJsland, Jordanië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland en Servië.

In ‘Ozark’ verhuizen Marty (Bateman) en zijn vrouw Wendy (Linney) naar de Ozarks, een regio in Missouri en Arkansas dat gekend staat voor zijn mooie natuur en grote meren. Marty komt er echter niet om de boslucht op te snuiven, wel om zijn leven en dat van zijn familie te redden. Als boekhouder moet hij geld witwassen van een Mexicaans drugkartel. Marty kan dan wel vindingrijk zijn, maar een geboren crimineel blijkt hij al snel niet en niets loopt zoals het hoort. Zowel het kartel, de lokale zakenpartners als de FBI hijgen in zijn nek.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Ozark' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Don’t Look Up: Kosmische Ontkenning

‘Don’t Look Up’ volgt Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een studente astronomie die op een dag ergens in het universum een komeet de grootte van de Mount Everest waarneemt. Haar professor, doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) ontdekt, dankzij ingewikkelde berekeningen dat de komeet op ramkoers ligt met de Aarde. De twee wetenschappers zijn zwaar onder de indruk en proberen de wereldleiders wakker te schudden. Die reageren echter onverantwoordelijk en onverschillig. Hoe meer de twee proberen de staatshoofden te overtuigen dat hun leven in gevaar is, hoe minder ze serieus genomen worden. Wanhopig starten ze een grote mediaronde in de hoop van de mensheid te redden maar verschillende obstakels staan hen in de weg.

Beste lezer, dit is een film met een topcast. We zien Timothée Chalamet, Meryl Streep, Mark Rylance, Cate Blanchett, Melanie Lynskey, Gina Gershon, Ron Perlman, Matthew Perry, Ariana Grande, Tyler Perry, Michael Chiklis, Himesh Patel en niemand anders dan Kid Cudi! De nieuwste film van Adam McKay staat op nummer 1 in Rusland en bevolkt de top drie in Oekraïne en Vietnam.

Ontdek ‘Don't Look Up' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Neymar: The Perfect Chaos

Voetbalfans, wees verheugd! In de documentaireserie ‘Neymar: The Perfect Chaos’, staat de Braziliaanse superster de kijker een blik toe achter de schermen van het leven van een professioneel voetballer, mediafiguur en voetbalicoon. De trailer laat al zien hoe Neymar reageert op de meningen van anderen over hem: “Het is mijn leven en ik heb absoluut niet de intentie om anderen te gaan plezieren.” We leren ook dat Neymar liever een rustiger leven zou leiden, zonder constant in de spotlights te lopen.

Je hoort ook niet alleen het verhaal van Neymar Junior. De maker van de docu, David Charles Rodrigues, kon ook David Beckham, Lionel Messi, Kylian Mbappé en de vader van de Braziliaanse ster strikken voor een interview. Zij reageren op de onvoorstelbare carrière van Neymar en maken ook duidelijk hoe moeilijk het is voor een speler van zijn kwailiteit om om te gaan met een wereld die alleen draait om geld.

Zoals we hadden kunnen verwachten, staat deze serie op de eerste plaats in zowel Brazilië als Portugal. Ook in de rest van Latijns Amerika oogst hij veel succes, bij ons staat hij vooralsnog op plaats 5.

Ontdek ‘Neymar: The Perfect Chaos' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top