Tips om lekker mee voor de buis te hangen deze week

Films | We zitten ondertussen midden in de winter en het kan dan al eens fijn zijn om een avondje gewoon weg te zakken in de zetel. Daar heb je dan natuurlijk goed kijkvoer voor nodig en Proximus Pickx kan je daarbij helpen. Dit zijn de kijktips van deze week. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Bartel in het wild

Hoe overleef in een onbewoond deel van de aarde? Bartel Van Riet zoekt het uit en neemt telkens twee bekende Vlamingen mee op zijn expeditie. In deze eerste aflevering van het tweede seizoen trekt hij naar een onbewoond eiland voor de kust van Panama, in het gezelschap van voormalig voetbalster Imke Courtois en stylist en presentator Jani Kazaltzis.

Voor Imke begint de vuurproef al meteen: wanneer het drietal met een klein watervliegtuigje wordt gedropt, wordt Imke geconfronteerd met haar vliegangst. Op het eiland eisen de hitte en het gebrek aan zoetwater en een stevige maaltijd hun tol. Het geheel wordt nog spannender wanneer het drietal ontdekt dat het eiland toch niet helemaal onbewoond is. 

Bekijk ‘Bartel in het wild’ op maandag 24 januari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Dinsdag: Fame

Op New Yorks High School of Performing Arts krijgen studenten uit alle lagen van de bevolking de kans om hun vaardigheden als zangers, acteurs, dansers en meer aan te scherpen. Gedurende vier jaar zullen deze jonge mannen en vrouwen zien of ze echt de toewijding en het talent hebben om succes te hebben, terwijl ze nog steeds moeten jongleren met het gewone schoolwerk, typische tienergevoelens en ontluikende romances.

Deze remake van de originele 'Fame' uit 1980 kwam uit in 2009. De film werd geregisseerd door Kevin Tancharoen en geschreven door Allison Burnett.

Bekijk ‘Fame’ op dinsdag 25 januari om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Viervoeters

De hond is de beste vriend van de mens en toch zijn er zoveel hondjes die snakken naar hun eigen gouden mandje. Dominique Van Malder en Joris Hessels nemen de taak op zich om voor die trouwe viervoeters de perfecte mensenvrienden te zoeken. Dat doen ze met de hulp van vier experten: Laura Bangels (hondengedragsdeskundige), An Fransen (expert Dierenasiel Genk), Morgane van Ravestyn (expert Dierenasiel Veeweyde Turnhout) en Koen Van Daele (expert Dierenasiel Blauwe Kruis van de Kust).

Deze aflevering proberen ze Libelia en Gert te koppelen aan het hondje van hun dromen. Zal het klikken met husky Charly?

Bekijk ‘Viervoeters’ op woensdag 26 januari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: Een echte job

Wat doen bekende Vlamingen eigenlijk precies met hun dagen? Het is iets dat velen zich afvragen. Hoe zou het hen afgaan in een 'echte job'? Op die vraag krijgen we alleszins al antwoord. In het gelijknamige programma ruilen vijf bv's de glitter en glamour in voor een verplegersuniform en draaien ze enkele weken intensief mee in een ziekenhuis. 

Tijdens dit tweede seizoen is het de beurt aan Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem om zich te verdiepen in de wereld van de zorg. 

Bekijk ‘Een echte job’ op donderdag 27 januari om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: The Hurt Locker

Een groep Amerikaanse elitesoldaten wordt in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos.

'The Hurt Locker' is een Amerikaanse oorlogsthriller uit 2008, geregisseerd door Kathryn Bigelow en geschreven door Mark Boal. Hij was genomineerd voor negen Academy Awards en won er uiteindelijk zes, waaronder Beste Film, Beste Regisseur en Beste Originele Scenario.

Bekijk ‘The Hurt Locker’ op vrijdag 28 januari om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top