Deze beroemdheden zijn geboren onder het teken Waterman

Muziek | 21 januari markeert het begin van het Waterman seizoen! Dit luchtteken is ongetwijfeld een van de meest verrassende van de dierenriem. Het is dan ook niet verwonderlijk dat enkele van de populairste en gekste beroemdheden zich in haar rangen bevinden! Proximus Pickx laat je kennismaken met deze Watermansterren. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Harry Styles

De Britse zanger Harry Styles is geboren op 1 februari, wat hem een trotse Waterman maakt. Dat is geen verrassing, want de 'Watermelon Sugar'-zanger staat erom bekend dat hij graag taboes en gendernormen doorbreekt. Zo was hij de eerste man die in een jurk poseerde voor de cover van Vogue magazine. Hij is niet bang om met gendernormen te spelen, vooral op vlak van zijn kleren: je kant nooit naast zijn outfits kijken. Dit vermogen om met zijn imago te spelen, zelfs op de gekste manieren, is beslist een eigenschap van de Waterman. Harry Styles is zo dol op zijn sterrenbeeld dat hij er zelfs een tatoeage van heeft laten zetten!

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, geboren op 11 februari, is ook een Waterman. De actrice werd populair door de sitcom 'Friends', een komedieserie die 10 seizoenen lang een hele generatie markeerde. Als er één Watermaneigenschap is die Jennifer Aniston bezit, is het haar onafhankelijkheid. Ze vertrouwt op niemand anders om haar gelukkig te maken, dus na haar high-profile echtscheiding van Brad Pitt, is haar privé- en liefdesleven altijd kalm gebleven. Jennifer Aniston ziet er altijd uit alsof ze alles onder controle heeft, dus zij is niet degene die verzandt in drama en andere geruchten om de roddelbladen te vullen.

Oprah Winfrey

De zeer beroemde tv-presentatrice Oprah Winfrey behoort ook tot de Watermanfamilie! Ze is geboren op 29 januari. Het is niet verwonderlijk dat zij in de journalistiek en de media werkt: de Waterman, een luchtteken, is een pro in communicatie. Oprah Winfrey krijgt ook haar idealistische kant van haar sterrenbeeld. Ze heeft waarden, en ze weet perfect hoe ze die moet verdedigen. De presentatrice heeft een sterke en eerlijke visie, die haar ertoe aanzet zich met hart en ziel aan haar werk te wijden. Niet voor niets is zij een referentie in de mediawereld, zozeer zelfs dat beroemdheden met haar hun biechtgesprekken houden. Denk maar aan Harry en Meghan, of zangeres Adele.

The Weeknd

De beroemdste popzanger van het moment is geboren op 16 februari, wat van hem ook een Waterman maakt. De zanger van 'Blinding Lights' en 'In Your Eyes', die net een gloednieuw album heeft uitgebracht, deelt veel van de kenmerken van zijn sterrenbeeld. Dat zie je alleen al in de manier waarop hij zijn muzikale carrière aanpakt. The Weeknd was namelijk de eerste die de discosound terug in de mode bracht. Hoewel zijn liedjes over de liefde gaan, is hij toch discreet en houdt hij zijn emoties voor zichzelf.

Megan Thee Stallion

Zangeres Megan Thee Stallion is een van de fenomenen van het moment! Of je haar nu ontdekt hebt met nummers als 'Body' of 'Thot Shit', je moet weten dat de rijzende ster een Waterman is die geboren is op 15 februari. Het minste wat we kunnen zeggen is dat zij het anti-conformisme van haar sterrenbeeld belichaamt. De jonge artieste is niet bang om wat schandalen te veroorzaken. Een karaktereigenschap die ook tot uiting komt in haar excentrieke kledingstijl. Deze Waterman is een echte vrije geest!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top