Ga een ontspannend weekend tegemoet dankzij deze films en series

Series | Gooi die laptop dicht en vergeet die e-mails maar voor een tijdje. Het is weekend en dat betekent dat er volop aan ontspanning gedacht mag worden. Die ontspanning vind je dit weekend terug op de televisie dankzij de volgende films en series.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: BlacKkKlansman (2018)

In deze film van de regisseur Spike Lee volgen we het waargebeurde verhaal over hoe de Afro-Amerikaanse politieagent Ron Stallworth (John David Washington) de lokale Ku Klux Klan-afdeling in Colorado Springs weet te infiltreren. Samen met zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) klimt hij op in de organisatie en proberen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt.

Bekijk ‘BlacKkKlansman’ vrijdag om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Courier (2020)

In ‘The Courier’ zien we het waargebeurde verhaal van Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), een Britse zakenman en spion die tijdens de Koude Oorlog ingeschakeld werd om samen te werken met een Russische contraspion en op die manier informatie verkreeg over het kernwapenbeleid van de Sovjet-Unie. Wynne probeerde met die informatie een einde te maken aan de Cubaanse raketcrisis begin jaren zestig.

‘The Courier’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: The Adjustment Bureau

David Norris (Matt Damon) is een Amerikaanse politicus die op het punt staat een grote stap in zijn carrière te maken. Op een dag ontmoet hij de charmante danseres Elise Sellas (Emily Blunt) waar hij een leuke tijd mee beleeft en een relatie mee wil starten. Elise verdwijnt echter op mysterieuze wijze waardoor David met veel vragen blijft zitten. Plotseling komt hij dan toch te weten waarom Elise zo halsoverkop verdween en wordt hij gedwongen om zijn leven voort te zetten zoals dat van hem verwacht wordt.

Bekijk ‘The Adjustment Bureau’ zaterdag om 20u25 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Witcher - Seizoen 2

In het tweede seizoen van deze spannende Netflix-serie neemt Geralt van Rivia (Henry Cavill) prinses Ciri (Freya Allan) onder zijn hoede en neemt hij haar mee naar Kaer Morhen, de burcht waar hij zijn opleiding tot monsterjager kreeg. Geralt is zinnens om Ciri te beschermen tegen het kwaad dat ronddwaalt in de wereld, maar ontdekt dat ze ook tegen zichzelf beschermd moet worden. Ondertussen probeert tovenares Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) zich een weg door de gevaarlijke wereld te banen en dat terwijl ze al haar krachten kwijt is…

Ontdek het tweede seizoen van ‘The Witcher’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Zondag: Ace Ventura - When Nature Calls (1995)

Dierendetective Ace Ventura (Jim Carrey) heeft zich teruggetrokken in Tibet om te rouwen over het tragische overlijden van een wasbeertje. Op een dag krijgt hij bezoek van een Britse diplomaat die vraagt om mee te helpen zoeken naar een zeldzame witte vleermuis in Afrika. Die vleermuis is zeer belangrijk voor de stamhoofden van twee lokale stammen en als het diertje niet op tijd gevonden wordt, dreigt er een bloederige oorlog uit te breken.

Bekijk ‘Ace Ventura - When Nature Calls’ zondag om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

‘Don’t Look Up’ (2021)

In deze satirische komedie zien we hoe studente astronomie Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) een komeet ontdekt die op ramkoers ligt met de aarde. Samen met professor  Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) probeert ze de Amerikaanse autoriteiten in te lichten maar die nemen de bevindingen helaas niet serieus. Dibiasky en Mindy geven echter niet op en stappen met het nieuws naar de media. Maar hoe meer het duo hun best doet om de bevolking in te lichten, hoe minder resultaat ze blijken te boeken.

Ontdek ‘Don’t Look Up’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top