Mis deze afgeprijsde films uit de VOD-catalogus niet!

Films | Op zoek naar spanning, intriges of toch maar romantiek? Als je je gading niet vindt in het huidige tv-aanbod is er gelukkig nog de VOD-catalogus van Proximus Pickx. Daarin prijken enkele afgeprijsde topfilms die je zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

After (2019)

Tessa Young (Josephine Langford) is een welopgevoede studente die ogenschijnlijk weet wat ze wil in het leven. Ze krijgt de kans om te studeren aan de universiteit van haar dromen en daar ontmoet ze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), een rebelse jongeman die alles vertegenwoordigt waar Tessa zich tegen afzet. Gek genoeg voelt Tessa zich aangetrokken door Scott en ontdekt ze eigenschappen bij zichzelf die ze niet voor mogelijk achtte.

After is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

After We Collided (2020)

In deze vervolgfilm op het bovenstaande 'After' zien we het hoe de relatie tussen Tessa Young en Hardin Scott ten einde komt. Scott vervalt in oude kwalijke gewoontes maar Tessa lijkt een nieuwe levensvreugde gevonden te hebben. Ze krijgt bovendien aandacht van een nieuwe aantrekkelijke collega, maar toch slaagt ze er niet in om Hardin Scott te vergeten. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven ondanks alle problemen die ze samen hebben gekend…

‘After We Collided’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Courier (2020)

In ‘The Courier’ zien we het waargebeurde verhaal van Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), een Britse zakenman en spion die tijdens de Koude Oorlog ingeschakeld werd om samen te werken met een Russische contraspion en op die manier informatie verkreeg over het kernwapenbeleid van de Sovjet-Unie. Wynne probeerde met die informatie een einde te maken aan de Cubaanse raketcrisis begin jaren zestig.

‘The Courier’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Gentlemen (2019)

Mickey Pearson  (Matthew McConaughey) is een Amerikaanse emigrant die in het Verenigd Koninkrijk een zeer succesvol handeltje in marihuana heeft opgezet. Hij wil andere dingen gaan doen in het leven en probeert daarom zijn illegale handelsimperium te verkopen aan geïnteresseerde partijen. Maar het nieuws dat zijn zaak te koop staat bereikt ook heel wat lokale criminelen…

‘The Gentlemen' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Virtuoso (2021)

Een eenzame vreemdeling wordt verplicht om een losgeslagen huurmoordenaar te vermoorden om op die manier zijn schuld af te lossen. Hij weet waar, en om hoe laat, hij zijn doelwit kan vinden maar verder kreeg hij geen details. Aangekomen op de locatie waar de huurmoordenaar zou moeten zijn, treft hij ook heel wat andere mensen waaronder de hulpsheriff van het lokale stadje. 

'The Virtuoso' is tot 20 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top