Dit zijn de populairste Netflix-films en -series in België

Films | Volgens analisten uit binnen- en buitenland heeft de Amerikaanse streamingdienst Netflix meer dan 1 miljoen Belgen als klant. Maar waar kijken deze Belgische abonnees naar? Proximus Pickx vertelt je er alles over.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Emily in Paris - Seizoen 2

Emily (Lily Collins) begint haar draai te vinden in Parijs en meet zichzelf met plezier de bijbehorende metropolitaanse levensstijl aan. Toch heeft ze ook nog enkele knopen te ontwarren. Zo is er bijvoorbeeld die vervelende driehoeksverhouding tussen haarzelf, haar charmante buurman Gabriel (Lucas Bravo) en Camille (Camille Razat), de ex van diezelfde Gabriel. Die dreigt Emily van haar werk te houden en dat kan niet de bedoeling zijn.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Witcher - Seizoen 2

In meer dan vijftien landen, waaronder in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is ‘The Witcher’ de best bekeken serie van Netflix op dit moment en ook in België is de serie zeer populair. Daar heeft de release van het tweede seizoen alles mee te maken. Daarin neemt Geralt van Rivia (Henry Cavill) prinses Ciri (Freya Allan) onder zijn hoede en neemt hij haar mee naar Kaer Morhen, de burcht waar hij zijn opleiding tot monsterjager kreeg. Geralt is zinnens om Ciri te beschermen tegen het kwaad dat ronddwaalt in de wereld, maar ontdekt dat ze ook tegen zichzelf beschermd moet worden. Ondertussen probeert tovenares Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) zich een weg door de gevaarlijke wereld te banen en dat terwijl ze al haar krachten kwijt is…

Ontdek het tweede seizoen van ‘The Witcher’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Cobra Kai - Seizoen 4

In ‘Cobra Kai’ volgen het het verhaal van Johnny Lawrence (William Zabka), de voormalige pestkop uit de originele ‘Karate Kid’-film die in deze spin-offserie beslist om zijn eigen dojo op te richten. Die actie schoot dan weer in het verkeerde keelgat bij aartsvijand Daniel LaRusso (Ralph Macchio) waardoor de twee sportievelingen opnieuw op gespannen voet leefden. Gelukkig duurde de vete niet al te lang. Beide heren voerde in het derde seizoen immers een gezamenlijke strijd tegen Kreese, een drieste karateleraar. Die moet er in het vierde seizoen van ‘Cobra Kai’ aan geloven en dat tijdens het o zo belangrijke All Valley-toernooi. 

Ontdek het vierde seizoen van ‘Cobra Kai’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Don’t Look Up’

In deze satirische komedie zien we hoe studente astronomie Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) een komeet ontdekt die op ramkoers ligt met de aarde. Samen met professor  Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) probeert ze de Amerikaanse autoriteiten in te lichten maar die nemen de bevindingen helaas niet serieus. Dibiasky en Mindy geven echter niet op en stappen met het nieuws naar de media. Maar hoe meer het duo hun best doet om de bevolking in te lichten, hoe minder resultaat ze blijken te boeken.

De cast van ‘Don’t Look Up’ bestaat uit Timothée Chalamet, Meryl Streep, Mark Rylance, Cate Blanchett, Melanie Lynskey, Gina Gershon, Ron Perlman, Matthew Perry, Ariana Grande, Tyler Perry, Michael Chiklis, Himesh Patel en Kid Cudi. Dat, in combinatie met het ijzersterke scenario, is wellicht één van de redenen waarom de film zo goed scoort in België.

Ontdek ‘Don’t Look Up’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Mother/Android

Georgia (Chloë Grace Moretz) en Sam (Algee Smith) zijn een koppel in blijde verwachting en leven in een wereld waarin mensen geholpen worden door mensachtige robots die draaien op artificiële intelligentie. De robots beginnen op een dag rare trekjes te vertonen waarna ze alle mensen in hun omgeving opjagen en doden. Georgia en Sam willen het leven van hun ongeboren baby beschermen en besluiten om naar een veilige enclave in het noorden te trekken. Om die te bereiken moeten ze een gebied doorkruisen waarin heel wat losgeslagen robots vertoeven.

Ontdek ‘Mother/Android’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top