Deze films en series mag je volgend jaar absoluut niet missen!

Films | Of het nu op Netflix is, of in de bioscoop, ook in de maand januari mogen we heel wat leuke verrassingen verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

After Life – Seizoen 3 (Netflix)

‘After Life’ is de serie van de Engelse komiek Ricky Gervais. We volgen het verhaal van Tony, die het moeilijk heeft met de dood van zijn vrouw in een klein stadje in Engeland. Gervais maakte zelf op Twitter bekend dat zijn serie een derde seizoen op Netflix zal krijgen. De tragikomische show met donkere humor is erg populair op het streamingsplatform. Een releasedatum is er evenwel nog niet bekend, maar we vermoeden dat de reeks momenteel in postproductie is. Dat wil zeggen dat het niet meer zo heel lang zal duren vooraleer we het derde seizoen kunnen bingen.

Ondertussen kan je de eerste twee seizoenen van 'After Life' al op Netflix bekijken. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Euphoria - Seizoen 2

Het tweede seizoen van de reeks met Zendaya is net begonnen in de Verenigde Staten. Voor deze comeback werd een groep tieners die zich onderdompelen in de wereld van seks en drugs gevolgd. De serie is dus nog steeds gebaseerd op Rue, de 18-jarige middelbare scholier die aan het einde van het eerste seizoen in zeer slechte staat was vertrokken. Als we de trailer mogen geloven, krijgen we een aantal personages opnieuw te zien, maar komt er ook een nieuw personage bij. Sydney Sweeyney kondigde bovendien al aan dat dit seizoen ‘donkerder’ en ‘intenser’ zal zijn. 

Ontdek 'Euphoria - Seizoen 2' nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/ de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Morbius

Deze langverwachte film vertelt het verhaal van Morbios (Jared Leto). De man is gevaarlijk getroffen door een zeldzame bloedziekte en wil anderen die dezelfde ziekte hebben, helpen. Eerst slaagt hij daar bijzonder goed in, maar later maakt hij de ziekte mogelijk erger dankzij zijn middel. 

Morbios, de wetenschapper die een vampier werd, komt uit een verhaal uit 1971. Het personage werd gecreëerd in het stripboek ‘The Amazing Spider-Man’, geschreven door Roy Thomas en Gil Kane. Het personage werd zodanig populair dat hij tussen 1992 en 1995 een eigen stripreeks kreeg. Daniel Espinosa, bekend als regisseur van ‘Safe House’, nam plaats in de regisseursstoel. Dat werd geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless, de makers van 'Lost in Space’.  In de cast vinden we ook Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris en Matt Smith terug.

Je zult op 26 januari moeten wachten om deze langverwachte film in de bioscoop te ontdekken.

Licorice Pizza

Hierin vinden we eindelijk Paul Thomas Anderson terug op het grote doek. Hij maakte eerder grote films als 'Magnolia', 'There Will Be Blood' en 'Phantom Thread’, maar verdween nadien lang van de schermen. Deze film vertelt het verhaal van een jonge acteur in de jaren 70. De hoofdthema’s volgen het dagelijkse leven van de acteur, de middelbare schooltijd, het leven in een klein stadje in de San Fernando Valley in Californië en het vinden van zijn eerste liefde. De film werd intussen al in Frankrijk uitgebracht en wordt intussen al genoemd als potentiële Oscarwinnaar. De hoofdrol wordt gespeeld door Cooper Hoffman, niemand minder dan de zoon van wijlen Philip Seymour Hoffman, de favoriete acteur van de regisseur. In de cast vinden we ook Bradley Cooper, Sean Penn, Tom Waits en Benny Safdie terug.

De film wordt wellicht op 5 januari in de Belgische cinema’s gelanceerd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top