Extra veel winterkriebels dankzij Studio 100 TV

Films |

Nu we door de coronacrisis noodgedwongen een extra weekje vakantie moeten inplannen, kunnen we er maar beter het beste van maken. Tijdens deze lange kerstvakantie kunnen de allerkleinsten (en zelfs de allergrootsten) genieten van de leukste programma’s en shows op Studio 100 TV. Alle kindjes kunnen 'De Grote Sinterklaasshow' zelfs nog tot en met 9 januari bekijken dankzij Pickx.be. Winterkriebels gegarandeerd!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een extra lange kerstvakantie is voor kinderen altijd een reden voor feest, maar zeker wanneer hun favoriete zender allemaal leuke shows afspeelt. Studio 100 TV en Pickx halen namelijk het onderste uit de kan en maken de vakantie nog magischer dan die al is. Wanneer het buiten dus te koud wordt, kan je gezellig onder een dekentje kruipen en genieten van onder andere de helden van 'Nachtwacht' en De Grote Sinterklaasshow op Pickx.

'Nachtwacht'

Halloween mag dan al ver achter ons liggen, dat wil niet zeggen dat het niet leuk is om ook tijdens de kerstvakantie te sidderen en beven. In het dorpje Schemermeer terroriseren duistere wezens de dorpelingen. Gelukkig kan de Nachtwacht ingrijpen! Dat heldenclubje bestaat uit drie stoere en slimme vrienden die bereid zijn alles te doen om de krachten van het kwaad te bestrijden. De elf Keelin, de vampier Vladimir en de weerwolf Wilko deinzen van geen enkel gevaar terug. Haal er wat popcorn bij en verwarm je tijdens de koude winterdagen met 'Het Vervloekte Perkament' en 'Nachtwacht Plopsaland Parkshow'.

Bekijk alles van Nachtwacht en andere Studio 100 helden op Studio 100 TV (zender 9) dankzij de tv-optie Pickx Mix of via de Studio 100 GO Pass. Activeer je GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis!

De Grote Sinterklaasshow

Maar dat is niet alles, want hoewel de grootste kindervriend ondertussen alweer in Spanje vertoeft, kan je zijn spetterende show tijdens de vakantie bekijken dankzij Proximus Pickx. Sinterklaas, de roetpieten en veel sterren maakten er begin deze maand een gigantisch feest van in het Antwerpse sportpaleis. Bereid je voor op optredens van onder andere K3, Samson & Marie, Kabouter Plop en Mega Mindy. 

Ontdek deze exclusieve show nog tot en met 9 januari op Pickx.be, in de Pickx app voor TV-klanten en op YouTube voor iedereen via deze link. 

Probeer nu de nieuwe tv-optie Pickx Mix één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top