Nieuw op Streamz

Door MF

Deel dit nieuws

Ontdek snel de nieuwe films en series!

The Father

In het pakkende drama ‘The Father’ speelt Anthony Hopkins met klasse de rol van Anthony, een man die begint te worstelen met zijn hoge leeftijd. Zijn dochter Anne, vertolkt door topactrice Olivia Colman, probeert hem te helpen, maar dat wil hij niet. Terwijl Anthony het fysiek moeilijker krijgt, begint ook zijn geheugen hem in de steek te laten. Anne zoekt naar oplossingen en verbinding waar ze nog kan. Prachtige film over thema’s waar iedereen ooit mee te maken krijgt.

Ontdek ‘The Father’ nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

De Kraak

In de spannende Vlaamse misdaadserie ‘De Kraak’ komt de professionele oplichter Alidor Van Praet (Gene Bervoets) na twee jaar gevangenisstraf weer vrij. Tijd om zijn illegale fortuin opnieuw op te bouwen… Nadat Alidor de jonge Jeremy (Tijmen Govaerts) als hacker aan het werk ziet, besluit hij hem te betrekken bij zijn meesterplan: de digitale geldstroom tussen banken hacken. Dat kan niet alleen ongelooflijk veel geld opleveren, voor Jeremy is het ook een kans op wraak.

Ontdek ‘De Kraak’ nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

And Just Like That...

Het is eindelijk zover! In de serie ‘And Just Like That…’ kom je te weten hoe het nog gaat met je favoriete ‘Sex and the City’ personages. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) zijn nog steeds goede vriendinnen die ook als veertigers en vijftigers hun weg zoeken in het leven: liefde, sociale druk, stress, kinderen die opgroeien, … Je ontmoet ook enkele nieuwe personages (gespeeld door Sara Ramirez, Karen Pittman en Nicole Ari Parker) die je hart ongetwijfeld zullen stelen! Waar wacht je nog op?

Ontdek ‘And Just Like That…’ nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Gomorra S5

De misdaadserie ‘Gomorra’ voert je mee naar het Italiaanse Napels waar de maffia de touwtjes stevig in handen heeft. Godfather Don Pietro Savastano (Fortunato Cerlino) laat zijn rechterhand Ciro Di Marzio (Marco D'Amore) zijn zoon Gennaro (Salvatore Esposito) opleiden om zijn plaats in te nemen. Maar wanneer Don Pietro na een wraakactie in de gevangenis belandt, grijpt Ciro zijn kans om stokken in de wielen van de Savastano’s te steken. Ciro vertrouwt Don Pietro niet meer, maar dat heeft wel grote gevolgen voor het leven in Napels, waar hij een heuse bendeoorlog veroorzaakt.

Ontdek het vijfde seizoen van ‘Gomorra’ vanaf 18 december op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.  

Love Life S1-2

In de serie ‘Love Life’ krijg je een inkijk in het volledige liefdesleven van het hoofdpersonage: de hartverwarmende en fantastische momenten, maar ook de hartverscheurende en eenzame momenten. Het eerste seizoen focust op Darby (Anna Kendrick), een single millennial in New York op zoek naar zichzelf. In het tweede seizoen is de complexe Marcus (William Jackson Harper) aan de beurt. Hij is een dertiger in een huwelijk dat niet super, maar ook niet slecht is. In ieder geval: deze serie zal je hart veroveren én je steekt er misschien nog iets van op.

Ontdek het eerste en tweede seizoen van ‘Love Life’ vanaf 22 december op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.  

Euphoria S2

In de serie ‘Euphoria’ zoekt een groep studenten naar zichzelf met vallen en opstaan. Het hoofdpersonage Rue (Zendaya) heeft het er extra moeilijk mee en worstelt met een drugsverslaving. Wanneer ze het transgender meisje Jules (Hunter Schafer) ontmoet, sijpelt er weer wat licht binnen in haar leven. Sterke serie over actuele thema’s die je bij de keel zal grijpen.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Euphoria’ vanaf 10 januari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.  

Billie vs Benjamin

De gloednieuwe Vlaamse serie ‘Billie vs Benjamin’ won bij haar première al meteen de prijs van Beste Serie op het International TV Series Festival in Berlijn. Billie (Charlotte Timmers) en Benjamin (Ward Kerremans) ontmoeten elkaar op een vrijgezellenweekend en vallen als een blok voor elkaar. Helaas krijgt het kersverse koppel het moeilijk wanneer blijkt dat ze er andere – lees: linkse en rechtse - politieke opvattingen op nahouden. Kunnen ze met elkaars verschillen om? Met topacteurs als Jeroen Perceval en Joke Emmers.

Ontdek ‘Billie vs Benjamin’ vanaf 17 januari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.


'The Father' vind je ook terug in onze Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top