Dit zijn momenteel de top Netflixfilms en -series in België

Series |

Nu het buiten koud is geworden, is Netflix een welkom alternatief. Proximus Pickx geeft je een overzicht van de films en series die op dit moment het meest populair zijn bij Netflixgebruikers in België.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Angel Has Fallen’

Na de gebeurtenissen in 'London Has Fallen' wordt geheim agent Mike Banning beschuldigd van een poging tot moord op de president. Wat volgt is een klopjacht door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren en moet proberen de echte dader die de aanval heeft gepland te ontmaskeren. De actiefilm van Ric Roman Waugh uit 2019 ziet Gerard Butler zijn rol als Mike Banning hernemen, terwijl Morgan Freeman de president van de Verenigde Staten speelt. Ook Jada Pinkett Smith en Nick Nolte behoren tot de cast van deze energieke film.

Ontdek Angel Has Fallen’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘La casa de papel’ - Seizoen 5, deel 2

In het laatste seizoen van 'La casa de papel' zit de bende al meer dan 100 uur vast in de Bank van Spanje. Ze zijn erin geslaagd om Lisbon te redden, maar de groep heeft al een van zijn leden verloren. De professoris gevangengenomen door Sierra en, voor het eerst, heeft hij geen ontsnappingsplan. Net wanneer de bende denkt dat het ergste achter de rug is, komt er een vijand in beeld die veel machtiger is dan alle vijanden die ze ooit hebben ontmoet: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis nadert, en wat begon als een overval escaleert in een heuse oorlog.

Ontdek Seizoen 5 van ‘La casa de papel’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'Lost in Space' - Seizoen 3

De Aarde staat op het punt vernietigd te worden. Een paar families, waaronder de familie Robinson, worden met een ruimteschip naar een ander sterrenstelsel gestuurd om de mensheid te redden. Tijdens hun overplaatsing wordt het schip gedwongen te landen op een planeet die op de Aarde lijkt. Maar schijn bedriegt. De kolonisten stuiten op mysterieuze wezens en de planeet zelf lijkt niet altijd happig om buitenstaanders te verwelkomen. De familie probeert bij elkaar te blijven en een manier te vinden om herenigd te worden met hun geliefden. Nadat ze van elkaar gescheiden raakten in de finale van seizoen 2, zullen de Robinson-kinderen en -ouders elkaar dus proberen terug te vinden in dit derde en laatste seizoen van ‘Lost in Space’.

Ontdek Lost in Space - Seizoen 3vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Power of the Dog

Dit is de nieuwe film van de Nieuw-Zeelandse Jane Campion, de eerste vrouw die de prestigieuze Gouden Palmwon en de tweede die genomineerd werd voor de Oscar voor Beste Regisseur. De film, een bewerking van de gelijknamige roman van Thomas Savage, volgt Phil Burbank (Benedict Cumberbatch), een knappe, intelligente, maar vaak wrede veeboer in het Montana van de jaren twintig. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn broer George (Jesse Plemons) een nieuwe vrouw, Rose (Kirsten Dunst), en zoon Peter (Kodi Smit-McPhee) mee naar huis brengt.

Dankzij de stijlvaste regie van Jane Campion en de sterrencast met Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst en Jesse Plemons heeft 'The Power of the Dog' alle ingrediënten om een hit worden bij zowel het publiek thuis als in de bioscoop ('The Power of the Dog' speelt momenteel ook in de Belgische bioscopen).

Ontdek ‘The Power of the Dog’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Good Doctor' - Seizoen 4

De medische hitserie 'Good Doctor' draait om Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge en getalenteerde chirurgische stagiair die voor veel uitdagingen staat. Dr. Murphy, een autist met het syndroom van savant, worstelt met sociale en culturele normen die hij vaak moeilijk te begrijpen vindt. Hoewel hij door sommigen wordt bewonderd en door anderen als een buitenbeentje wordt veroordeeld, laat hij niemand onverschillig. De productie van Seizoen 4 liep, net als vele andere films en series, vertraging op door de pandemie. De eerste afleveringen, die grotendeels zijn gewijd aan Covid-19 en de gezondheidscrisis, willen zo waarheidsgetrouw mogelijk zijn wat betreft de realiteit op de werkvloer. De bedenker, David Shore, gaat bijvoorbeeld in op de stress die echte dokters hebben ervaren. In de serie wordt Dr Shaun Murphy gedwongen zijn nieuwe relatie met Lea van op afstand te beleven vanwege de pandemie.

Ontdek Seizoen 4 van ‘Good Doctor' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top