Kijktips voor een regenachtig weekend

Films |

Het belooft een regenachtig weekend te worden. Het perfecte moment dus om binnen te blijven, popcorn te maken en televisie te kijken. Proximus Pickx geeft je alvast wat kijktips mee.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Live by Night

Het zijn de Roaring Twenties en de drooglegging heeft ervoor gezorgd dat alle alcohol zich nu ondergronds bevindt, in bars gerund door criminelen. Elke man met een beetje ambitie en lef, kan dus makkelijk geld en macht verdienen door alcohol te verkopen in de kelder. Joe Coughlin, de zoon van de Boston Police Superintendent, heeft lang geleden al zijn strenge opvoeding de rug toegekeerd. Maar zelfs onder criminelen zijn er regels, en Joe overtreedt een grote regel: hij steelt het geld en de vrouw van een machtige maffiabaas.

‘Live by Night’ is een Amerikaans misdaaddrama uit 2016, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Ben Affleck, die ook nog eens de hoofdrol speelt. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dennis Lehane uit 2012.

Bekijk ‘Live by Night’ op vrijdag 3 december om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Holiday

Wat is er beter om het eerste weekend van december in te zetten, dan een klassieker onder de kerstfilms? ‘The Holiday’ volgt het verhaal van twee jonge vrouwen die de liefde even beu zijn. Om te vluchten van hun relatieproblemen besluiten ze van huis te ruilen. De Britse Iris komt terecht in Hollywood en Amanda uit Californië neemt haar intrek in een pittoresk Engels dorpje. Alleen beseffen ze op dat moment niet dat hun leven op die plaatsen voorgoed zal veranderen.  

'The Holiday’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: Dancing with the Stars

Nina Derwael, Delphine van Saksen-Coburg en Pieter Timmers: het is maar een kleine greep uit de groep bv’s die zich vanaf zaterdag waagt aan dansen als de foxtrot, de rumba en de wals. Week na week zullen de sterren hun opperste best doen om de vakjury en mensen thuis te overtuigen van hun kunnen op de dansvloer. En dat alles onder het toeziend oog van presentatoren Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Bekijk ‘Dancing with the Stars’ op zaterdag 4 december om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Nailed It!

In bakshows is er altijd een constante factor: de deelnemers kunnen bakken. ‘Nailed It!’ smijt dat volledig overboord en nodigt rampzalige amateurbakkers uit om te strijden om de trofee en 10.000 euro. In twee rondes moeten de deelnemers bewijzen dat ze de beste van de slechtsten zijn en dat zorgt telkens weer voor hilarische taferelen en miserabele baksels.

Ontdek ‘Nailed It!’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Zondag: Men in Black II

Iedereen kent ‘Men in Black’ en zondagavond is het perfecte moment om deze actiekomedie nog eens boven te halen. Tommy Lee Jones en Will Smith kruipen weer in hun personages van de eerste film en kunnen je de week vast al lachend doen afsluiten.

Tijdens een onderzoek naar een misdaad, ontdekt Jay een complot beraamd door Serleena, een monster dat zichzelf vermomt als lingeriemodel. Wanneer Serleena het MIB-gebouw gijzelt, is er maar één persoon tot wie Jay zich kan wenden: zijn voormalige MIB-partner. Kay en Jay komen weer bij elkaar en staan tegenover de zwaarste uitdaging tot nu toe: de aarde beschermen tegen het uitschot van het universum.

Bekijk ‘Men in Black II’ op zondag 5 december om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Tomb Raider

Lara Croft is de onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die jaren geleden verdween. In de hoop het mysterie van haar vaders verdwijning op te lossen, begint Croft aan een gevaarlijke reis naar zijn laatst bekende bestemming: een legendarische tombe op een mythisch eiland dat ergens voor de kust van Japan zou kunnen liggen. Er staat veel op het spel en Lara moet vertrouwen op haar scherpe geest, blinde geloof en koppige karakter om zich in het onbekende te wagen.

‘Tomb Raider’ is een actiefilm uit 2018, geregisseerd door Roar Uthaug. In 2001 kroop Angelina Jolie in de huid van Lara Croft, maar deze keer is het de beurt aan Alicia Vikander. Een film vol actie en avontuur om de week goed mee af te sluiten.

‘Tomb Raider’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top