‘De Kraak' brengt met een topcast het nodige spektakel

Series | Vanaf 1 december kan je op Streamz, via Proximus Pickx, de reeks ‘De Kraak’ bekijken. De eerste signalen zijn alvast bijzonder positief. Met een topcast en heerlijke trailer wisten de makers de spanning alvast op te bouwen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘De Kraak’ is de 20-jarige Jeremy Peeters (gespeeld door Tijmen Govaerts) de centrale figuur. Peeters is een verlegen, maar geniale hacker. Hij gaat anoniem door het leven en kwam nooit in aanraking met het gerecht. Zijn leven neemt een plotse wending wanneer hij als IT-student een wedstrijd voor hackers wint. Dat lokt de aandacht van een oplichtersbende, die in hem dé ideale pion zien om hun plan te laten slagen. De bende, met Alidor Van Praet (gespeeld door Gene Bervoets) als grote leider, wil immers de grootste bankroof aller tijden plegen en dat via de digitale wereld. De buit die ze bij een internationale bank in het Duitse Frankfurt voor ogen hebben bedraagt maar liefst 350 miljoen euro.

Topcast

'De Kraak' is een productie van De Mensen, die eerder al uitpakten met series als ‘Undercover’ en ‘Spitsbroers’. Kristof Hoefkens en Maarten Goffin bedachten en schreven de serie, Frank Van Mechelen en Joost Wynant zorgden voor de regie. Ze wisten een bijzonder straffe cast samen te stellen.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Ella-June Henrard, Manuel Broekman, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Claude Musungayi, Hilde De Baerdemaeker, Dirk Van Dijck en Chris Thys. In de spectaculaire trailer vinden we alvast het nodige spektakel en drama terug. Ontdek ‘De Kraak’ vanaf 1 december op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/ de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top