Kijktips om je hele weekend mee te vullen

Films |

Zin om dit weekend lekker voor de buis te hangen, maar geen idee wat te kijken? Proximus Pickx weet raad. Dit zijn de leukste kijktips voor de komende dagen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Liefde voor muziek - Rode Neuzen Dag Special

Rode Neuzen Dag doet er elk najaar alles aan om psychische problemen bij jongeren bespreekbaar te maken. Ook dit jaar worden er weer tal van initiatieven op poten gezet om Rode Neuzen Dag te steunen en één daarvan is de ‘Liefde voor Muziek Special’. In deze speciale editie van het succesvolle televisieprogramma zingen Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) en Tom Dice en Kato van The Starlings covers van nummers die werden uitgekozen door zeven jongeren. Het zijn één voor één liedjes waaruit zij kracht kunnen putten of die hen een hart onder de riem steken. Maak je klaar voor een mooi muzikaal einde van Rode Neuzen Dag 2021.

Bekijk ‘Liefde Voor Muziek Special’ op vrijdag 26 november om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

 

Bad Boys For Life

De vrouw en zoon van een Mexicaanse drugsbaron beginnen aan een wraakzuchtige zoektocht om iedereen te doden die betrokken was bij zijn proces en gevangenschap, inclusief detective Mike Lowrey uit Miami. Wanneer Mike gewond raakt, werkt hij samen met partner Marcus Burnett en het AMMO, een speciaal tactisch team, om de schuldigen voor het gerecht te brengen. Maar de ouderwetse, grapjes makende agenten moeten al snel een tandje bijsteken als ze het wrede kartel dat hun leven bedreigt willen neerhalen.

Als het spannende plot je nog niet genoeg aanspreekt, is er nog een reden om ‘Bad Boys For Life’ op je kijklijst te zetten. De film is namelijk geregisseerd door het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. De twee maken naam in Hollywood met deze film met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen.

‘Bad Boys For Life’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: K2 zoekt K3

Na wekenlang te zoeken, krijgen we zaterdagavond eindelijk het antwoord op een belangrijke vraag: wie wordt het nieuwe K3’tje? Na het vertrek van Klaasje kwam er namelijk een felbegeerd plekje vrij tussen Hanne en Marthe, dat dringend opgevuld moest worden. In de finale staan vier enthousiaste jongedames: Diede, Amy, Julia en Celester. Het belooft alvast een spetterende, kleurrijke en emotionele slotshow te worden, met een nieuw K3’tje als eindpunt.

Bekijk ‘K2 zoekt K3’ op zaterdag 27 november om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Red Notice

Heb je na de ‘K2 zoekt K3’-finale nood aan een beetje afleiding? Dan is deze actiekomedie perfect. In een wereld vol misdaad krijgt een FBI-agent (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) de opdracht om de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen (Gal Gadot). Hij heeft al niet veel zin in de missie, maar het plaatje wordt helemaal compleet wanneer hij ook nog eens moet samenwerken met een iets minder beruchte kunstdief (Ryan Reynolds) om zo meer inzicht te krijgen in zijn doelwit.

Deze film, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, werd de meest bekeken film in zijn debuutweekend op Netflix. Twee vervolgen, die back-to-back zullen worden opgenomen, zijn momenteel al in ontwikkeling.

Ontdek ‘Red Notice’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: James de musical

Dat Vlaanderen erg goede musicals maakt, is geen geheim. Denk maar aan producties als ’14-18’, ’40-45’ en ‘Daens’. Maar toch vond presentator en musicalacteur James Cooke dat er nog iets miste, namelijk musicals over echte Vlaamse sterren. Hij heeft de taak dus op zich genomen om het leven van acht bv’s in een muzikaal theaterstuk te gieten.

Diegene die zondagavond de spits mag afbijten, is niemand minder dan Natalia. Als 23-jarige nam ze deel aan ‘Idool 2003’ en hoewel ze die wedstrijd niet won, is ze sindsdien nooit meer uit de schijnwerpers verdwenen. De zangeres mag nu een blik in haar eigen leven werpen, want James Cooke heeft er een musical van gemaakt.

Bekijk ‘James de musical’ op zondag 28 november om 19u40 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De eerste ‘Harry Potter’-film kwam twintig jaar geleden uit en sindsdien zijn fans over de hele wereld in de ban van de magische wereld waar de jonge tovenaar in leeft. Het is dus ook niet gek dat er nog meer films zijn uitgebracht die zich in datzelfde universum afspelen, zoals ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’.

Grindelwald is een boosaardige tovenaar die andere tovenaars van zuiver bloed wil opleiden om te gaan heersen over alle niet-magische wezens op aarde. Professor Albus Perkamentus wil die plannen dwarsbomen en schakelt zijn voormalige leerling Newt Scamander in om hem te helpen. Newt heeft echter geen idee waar hij aan begint. Tijdens deze strijd worden liefde en loyaliteit op de proef gesteld, waardoor zelfs de trouwste vrienden uit elkaar worden verdreven.

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top