Deze televisieprogramma’s mag je deze week zeker niet missen!

Films |

Ben jij het eindeloos zappen ook beu? De tv-gids al meerdere keren uitgeplozen? Gelukkig is Proximus Pickx er om soelaas te bieden. We verzamelden de beste televisieprogramma’s die je deze week zeker niet mag missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Everything, Everything (2018)

Madeline Whittier (Amandla Stenberg) is een 17-jarig tienermeisje dat lijdt aan een zeldzaam syndroom. Hierdoor laat haar immuunsysteem het afweten en verblijft ze continu in een steriele omgeving in haar ouderlijke huis. Op een dag komt er een nieuwe buurjongen in het huis naast haar wonen en die weet het hart te veroveren van de onzekere, maar nieuwsgierige tiener.

Bekijk ‘Everything, Everything’ op maandag 22 november om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

First Dates

De liefde, wat kan die mooi zijn. Net daarom gaan acht vrijgezellen deze week opnieuw op zoek naar een ideale partner in ‘First Dates’. Ze schuiven aan tafel met een onbekende man of vrouw en hopen op die manier dat de vonk overslaat. Of het wat wordt tussen de vrijgezellen hangt af van een diepgaande connectie voor de ene of zwierig mopje voor de andere. Hoe dan ook, het resultaat van deze ontmoetingen vinden we altijd mooi.

Bekijk ‘First Dates’ op dinsdag 23 november om 21u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Eenmaal, Andermaal

Axel Daeseleire en Jacques Vermeire hebben beiden een neus voor antiek en kunst. Beide heren schuimen in hun vrije tijd dan ook heel wat rommelmarkten en antiekbeurzen af. In dit realityprogramma van VTM zoeken de twee BV’s uit wie voor de meeste meerwaarde kan zorgen via tweedehands antiek en kunst. Ze krijgen hiervoor de hulp van twee andere bekende Vlamingen. 

Bekijk ‘Eenmaal Andermaal’ op woensdag 24 november om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

De dochter van Mildred Hayes (Frances McDormand) werd enkele maanden geleden verkracht en vermoord. De politiediensten in haar stad hebben echter nog geen vooruitgang geboekt in het dossier en hierdoor vreest Mildred dat de dader, wie het ook is, ongestraft blijft. Omdat ze het getalm bij de politie beu is, laat ze op drie grote reclameborden nabij haar stad provocerende boodschappen plaatsen die politiediensten moet aanmanen actie te ondernemen. Hulpsheriff Dixon (Sam Rockwell) reageert op de actie van Mildred en dat drijft de spanning op…

Deze film werd talloze keren genomineerd voor filmprijzen en won een BAFTA Award voor Beste Film. Hoofdrolspeelster Frances McDormand) won een Oscar en een BAFTA Award voor Beste Actrice. Acteur Sam Rockwell won een Oscar en een BAFTA Award voor Beste Mannelijke Bijrol.

Bekijk ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri op donderdag 25 november om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Café Society (2016)

We schrijven New York City in de jaren 30 van de vorige eeuw. De jongeman Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) leeft in de wijk The Bronx met zijn ouders maar voelt zich daar niet gelukkig. Hij besluit om naar zijn oom Phil in Hollywood te trekken en om daar als loopjongen de kost te verdienen. Oom Phil heeft echter ook secretaresse, Vonnie (Kristen Stewart). Die doet het hart van Bobby helemaal smelten. Vonnie heeft een relatie met een ander man en wanneer die ten einde komt, hoopt Bobby op meer.

Bekijk ‘Café Society’ op vrijdag 26 november om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top