Dit zijn de nieuwkomers op Netflix in december

Films |

December komt eraan en de feestdagen staan bijna voor de deur. Dit najaar vind je niet alleen cadeautjes onder de boom, maar ook op Netflix. Het streamingplatform heeft namelijk een heleboel langverwachte releases klaarstaan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

La Casa de Papel – Seizoen 5, deel 2

In dit laatste seizoen van 'La Casa de Papel' zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Bank van Spanje. Ze slaagden erin Lissabon te redden, maar de groep heeft al een van zijn leden verloren. De professor is gevangen genomen door Sierra en, voor het eerst, heeft hij geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof niets erger kan, komt er een vijand in beeld die veel machtiger is dan alle vijanden die ze ooit hebben ontmoet: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis nadert, en wat begon als een overval verandert in een oorlog.

Ontdek ‘La Casa de Papel’ vanaf 3 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Power of the Dog

Dit is de nieuwe film van de Nieuw-Zeelandse filmmaker Jane Campion, de eerste vrouw die de prestigieuze Palme d'Or won en de tweede die genomineerd werd voor de Oscar voor Beste Regisseur. ‘The Power of the Dog’ is een bewerking van de gelijknamige roman van Thomas Savage en gaat over Phil Burbank (Benedict Cumberbatch), een knappe, intelligente, maar vaak wrede veeboer in het Montana van de jaren twintig. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn broer George (Jesse Plemons) een nieuwe vrouw, Rose (Kirsten Dunst), en zijn zoon Peter (Kodi Smit-McPhee) mee naar huis brengt.

Ontdek ‘The Power of the Dog’ vanaf 1 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Unforgivable

Maak je klaar voor de grote terugkeer van Sandra Bullock op Netflix. Ze speelt Ruth Slater, een vrouw die na twintig jaar vrijkomt na veroordeeld te zijn voor een gewelddadige misdaad. Maar na haar vrijlating, begint de echte ellende. Ruth is een sociaal buitenbeentje geworden. Het enige dat haar hoop geeft, is haar jongere zusje, dat ze niet meer heeft gezien sinds ze naar de gevangenis ging. In tegenstelling tot de horrorfilm 'Bird Box' is Sandra Bullock gecast in een diep dramatische rol. Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal en Viola Davis zitten ook in de cast. De film is een remake van de gelijknamige Britse miniserie.

Ontdek ‘The Unforgivable’ vanaf 10 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Back to the Outback

Omdat ze het beu zijn opgesloten te zitten in een zoo waar mensen hen als monsters bekijken, plant een bont gezelschap van de dodelijkste schepsels van Australië een gewaagde ontsnapping naar de outback, een plaats waar ze kunnen leven zonder veroordeeld te worden voor hun schubben en giftanden. Aan het hoofd van de groep staat Maddie, een giftige slang met een hart van goud, die samenwerkt met Zoe, een zelfverzekerde stekelige hagedis, Frank, een harige spin die verliefd is, en Nigel, een gevoelige schorpioen. Maar wanneer hun grote vijand, Pretty Boy, een schattige maar angstaanjagende koala, zich bij hun ontsnapping voegt, hebben Maddie en de bende geen andere keuze dan hem mee te nemen. Een hilarische en huiveringwekkende reis door Australië begint als ze worden achtervolgd door Chaz, de dierenverzorger.

Ontdek ‘Back to the Outback’ vanaf 21 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Witcher - Seizoen 2

Geralt keert terug naar Netflix, twee jaar na de release van het eerste seizoen. De eerste volledige trailer voor seizoen 2 toont Ciri na haar reünie met Geralt. Die laatste reist naar Kaer Morhen om zijn vaardigheden aan te scherpen samen met andere witchers, waaronder nieuwkomer Lambert. Veel van wat het eerste seizoen zo succesvol maakte, blijft: het geluid van botsende zwaarden en monsters die op de loer liggen in de schaduwen zal genoeg zijn om de meeste fans weer in de ban van de serie te krijgen. Gelukkig is Yennefer ook terug. Haar verdwijning tijdens de slag om Sodden Hill was gelukkig niet fataal. Maar het is niet zeker dat haar pad dat van Geralt weer zal kruisen.

Ontdek ‘The Witcher’ vanaf 17 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Emily in Paris - seizoen 2

De serie van Darren Star ('Sex and the City'), die de avonturen volgt van Emily (Lily Collins), een opkomende Amerikaanse marketing executive in Parijs, keert terug voor een tweede seizoen. Aan het eind van de eerste 10 afleveringen brengen Emily en Gabriel eindelijk de nacht samen door, nadat hij het heeft uitgemaakt met zijn vriendin Camille. Terwijl Gabriel klaar is om naar Normandië te verhuizen om zijn eigen restaurant te openen, veranderen zijn plannen op het laatste moment en kan hij in zijn bistro in Parijs blijven werken, wat geweldig nieuws is voor Emily. Totdat Camille erachter komt en haar oude liefde terug lijkt te willen. Het eerste seizoen eindigde dus met een cliffhanger, want Camille sms’t Emily met de vraag: "Kunnen we praten?”

Ontdek ‘Emily in Paris’ vanaf 22 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Don't Look up

In deze satirische komedie spelen Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence astronomen die een asteroïde hebben gespot die op weg is naar de aarde. Ze trachten dringend het geweten van onverschillige en onverantwoordelijke leiders wakker te schudden, zodat die eindelijk inzien welke catastrofale dingen gaan gebeuren. De sterrencast bestaat verder uit Timothée Chalamet, Meryl Streep, Mark Rylance, Cate Blanchett, Melanie Lynskey, Gina Gershon, Ron Perlman, Matthew Perry, Ariana Grande, Tyler Perry, Michael Chiklis, Himesh Patel en Kid Cudi!

Dit is de nieuwste film van Adam McKay, een briljante regisseur die 'The Big Short’ en 'Vice' maakte. Opnieuw pakt de regisseur de tekortkomingen van de Amerikaanse samenleving aan - na de excessen van Wall Street en het desastreuze beleid van Dick Cheney -, in dit geval het mediasysteem en de sociale netwerken.

Ontdek ‘Don’t Look Up’ vanaf 24 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top