Fan van mooie auto’s? Deze films uit de Proximus VOD-catalogus zullen je dan plezieren

Films |

Vroem, vroem! Fans van mooie auto's opgelet: naar aanleiding van de release van ‘Fast & Furious 9’ (en de vorige afleveringen van deze actiefranchise) in de Proximus VOD-catalogus, bieden we je een selectie films aan die je meenemen op een reis met de gaspedaal helemaal ingedrukt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fast & Furious 9

'Fast and Furious' is al twintig jaar lang een succes. ‘F9' is het negende deel in de saga. Natuurlijk gaat het nog steeds om krachtige auto's en spectaculaire stunts. Vin Diesel is gecast als Dom Toretto en Michelle Rodriguez als zijn vrouw Letty. In deze aflevering leren we iets meer over Toretto's verleden. Het is ook de introductie van een nieuwe vijand van de oude bende: Jakob. De meesterdief en moordenaar zal Dom Toretto dwingen om ongemakkelijke waarheden uit zijn verleden onder ogen te zien... het begin van een reeks waanzinnige, adrenaline oppompende actiescènes die plaatsvinden in de vier uithoeken van de wereld. 

'Fast & Furious 9' en de vorige acht afleveringen zijn vanaf 17/11 beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Italian Job

John Bridger en zijn vriend Charlie hebben de perfecte overval georganiseerd. Een gewaagd plan moet hen in staat stellen een kluis gevuld met goudstaven in Venetië leeg te halen. Alles verloopt volgens plan, zowel de overval als het vluchtplan zijn meesterlijk uitgevoerd. Maar er zit een verrader in de bende en John wordt vermoord. Charlie spoort de moordenaar in Californië op en overtuigt Johns dochter om hem te helpen om wraak te nemen op de man die haar vader heeft vermoord.

Je kan beter meesurfen op de golf, moeten de makers gedacht hebben want als 'Ocean's Eleven' een grote hit was in 2002, was het een andere film in hetzelfde genre, namelijk ‘Italian Job’, die een jaar later goed scoorde aan de kassa.  Je verveelt je nooit met deze scherpe remake van de gelijknamige kraakfilm uit 1969 waarin Michael Caine de hoofdrol vertolkte. Tot de cast behoren deze keer Mark Wahlberg, Edward Norton, Jason Statham, Donald Sutherland, Mos Def en Charlize Theron. De film moet zeker in de smaak vallen bij fans van Mini’s!

De remake van ‘The Italian Job’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

‘Transformers’-filmserie (1-5)

De serie films gebaseerd op de Transformers-speelgoedmodellen behoeft geen introductie. De oorlog tussen de Autobots en de Decepticons is al duizenden jaren aan de gang en speelt zich nu af op Aarde. Om onopgemerkt te blijven, aarzelen de robots annex buitenaardse wezens niet om zichzelf te transformeren in prachtige auto's!

Regisseur Michael Bay is een meester in het ‘naar de vaantjes’ helpen van auto's. Tijdens de opnames van de kaskraker 'Transformers 3 - The Dark of the Moon' uit 2011 zijn niet minder dan 532 (!) voertuigen op de schroothoop beland.

Alle vijf 'Transformers'-films zijn beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Baby Driver

Baby is een chauffeur voor bankovervallers en hij heeft een trucje om de beste in zijn vak te zijn: hij rijdt met de vluchtauto op het ritme van zijn eigen playlist. Wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet, probeert Baby een einde te maken aan zijn criminele activiteiten en weer op het rechte pad te komen. Maar hij wordt gedwongen om een klus uit te voeren voor een grote misdaadbaas en de overval loopt fout af. Nu staan zijn vrijheid, zijn toekomst met het meisje van wie hij houdt en zijn leven op het spel.

De muziek is het hoofdbestanddeel van deze speelfilm van Edgard Wright (‘Last Night in Soho’), geïnspireerd op ‘The Driver’ van Walter Hill. Het bepaalt het ritme en is zo mooi afgestemd op wat er gebeurt in het verhaal dat je als kijker helemaal gecharmeerd bent.  Hopelijk laat Ansel "Baby" Elgort ook zijn rijvaardigheid zien in het tweede deel van deze film, dat normaal gezien volgend jaar uitkomt.

‘Baby Driver' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Mad Max

De cultfilm die Mel Gibson beroemd maakte. Het eerste deel van de Mad Max-saga legde de basis voor een ongelooflijk futuristisch en apocalyptisch universum waarin alles zich afspeelt tegen de achtergrond van een wraakverhaal dat bol staat van de frenetieke wagenachtervolgingen.

De film speelt zich af tussen 1983 en 1985, een paar jaar na de oliecrisis van 1973. De wereld is in oorlog om olie en anarchie hoogtij viert. Wanneer verkeersagent Max Rockatansky in het post-apocalyptische Australië de dood van een motorrijdende misdadiger veroorzaakt tijdens een achtervolging, besluit de broer van de misdadiger, de leider van een gevaarlijke motorbende, wraak te nemen. Als zijn collega ernstig gewond geraakt, besluit Max te vluchten met zijn vrouw en baby. Maar de bende zal zijn spoor vinden...

‘Mad Max' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Rush

In het begin van de jaren zeventig rijdt James Hunt op het Formule 3-circuit in een nerveuze Lotus en leeft hij alsof elke dag zijn laatste is. Op een dag, op het circuit van Cristal Palace, neemt hij het op tegen de Oostenrijker Niki Lauda. Hunt en Lauda domineren duidelijk de andere piloten en de twee coureurs raken in een verbeten duel verwikkeld, waaruit James Hunt als overwinnaar tevoorschijn komt. Al snel sluit de ambitieuze Niki Lauda zich aan bij een Formule 1-team.

Ron Howards film schetst de rivaliteit op het racecircuit tussen Chris Hemsworth als de Engelsman James Hunt en Daniel Brühl als de Oostenrijker Niki Lauda. Een biopic die F1-fans ongetwijfeld zal aanspreken. Voor de film reden de acteurs in auto's met F3-motoren maar F1-carrosserieën.

‘Rush' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Maar dat is nog niet alles, je vindt er ook deze films: 'Taxi Driver', 'Bad Boys', 'Bad Boys For Life', 'The Other Guys', 'Armored', 'Excess Baggage', 'Premium Rush', 'Days of Thunder', 'Overdrive', 'Need for Speed', 'Days of Thunder', 'Drive or Die', 'Duel', 'Skyfall', 'Goldfinger', en 'Back to The Future'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top